Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

GALA CAMPIONILOR: 30 DE ANI DE INTERNET ÎN ROMÂNIA @ Ziua Internațională a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale – 17 mai 2023

DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL
în parteneriat cu CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE A ROMÂNIEI
în colaborare cu REVISTA COMUNICAŢII MOBILE şi TELECOMTV
organizează pe17 mai 2023, ora 11.00, conferinţa în format fizic dedicată
Aniversării a 30 DE ANI DE INTERNET ÎN ROMÂNIA
cu prilejulZILEI INTERNAŢIONALE A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE,
powered by ITU(The International Telecommunication Union)
adresată profesioniştilor, executivilor, decidenţilor şi liderilor ICT şi industriilor convergente din România.

AGENDA
10.45 – 11.00: Înregistrarea participanţilor & Welcome Coffee
11:00 – 12.30: Raport România ICT @ Ziua Internațională a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale
12:30 – 13:00: Business Lunch & Networking
13:00 – 16:00: Gala 30 de ani de Internet în România
Sesiune Foto „Internet Hall of Fame”

SINTEZA DEZBATERILOR – VIP SPEAKERS

MODERATORI

TEMATICI

 1. Cine au fost pionierii primelor conexiuni la Internet în România și cum s-a dezvoltat conectivitatea în ultimii 30 de ani?
 2. Care a fost impactul Internetului asupra societății românești și ce schimbări majore a adus acesta post 1989?
 3. Care au fost cele mai populare aplicații și servicii online utilizate de români de-a lungul timpului și cum au evoluat acestea?
 4. Cum a influențat Internetul mediul de afaceri și care au fost cele mai mari schimbări privind business-ul din România?
 5. Ce măsuri au fost luate în România pentru a proteja securitatea, dar și confidențialitatea datelor utilizatorilor de Internet?
 6. Cum a evoluat accesul la Internet în zonele rurale din România și ce măsuri au fost luate pentru a reduce decalajul digital între rural și urban?
 7. Ce rol a avut educația şi cercetarea în utilizarea Internetului și cum s-au adaptat școlile și universitățile la noua eră digitală?
 8. Care au fost cele mai mari controverse legate de Internet în România și cum s-au soluționat acestea?
 9. Care este viitorul Internetului în România și cum se va adapta societatea la noile tehnologii?
 10. Care a fost cel mai mare beneficiu adus de Internet în România și ce impact a avut acesta asupra dezvoltării țării?

  CONTEXT

Una dintre cele mai importante schimbări din ultimul secol a fost creșterea tot mai accelerată, azi exponenţială, a accesului la informație. Odată cu apariția Internetului, informațiile au devenit mult mai accesibile decât înainte. Oamenii pot accesa rapid și ușor o gamă largă de informații utile prin intermediul motoarelor de căutare sau a website-urilor specializate. Această avalanşă informaţională a avut un impact major asupra modului în care oamenii învață și se dezvoltă, deoarece acum pot accesa cunoștințe și expertiză de la nivel global.

Pe lângă aceasta, Internetul a adus și schimbări majore în mediul de afaceri. Prin intermediul Internetului, companiile pot ajunge la o audiență mult mai largă și pot realiza afaceri la nivel global, reducând astfel barierele geografice și de timp. În plus, Internetul a făcut posibilă dezvoltarea unor noi modele de afaceri, cum ar fi comerțul electronic și serviciile de streaming.

Cu toate acestea, odată cu evoluția Internetului, au apărut și provocări în privinţa securităţii și confidențialității datelor. În ultimii ani, au fost luate măsuri majore, de anvergură, pentru a proteja utilizatorii de Internet împotriva atacurilor cibernetice și pentru a asigura protecția datelor personale ale utilizatorilor.

O altă provocare este decalajul digital între zonele rurale, defavorizate, și cele urbane. În timp ce accesul la Internet în orașe a evoluat rapid, în zonele rurale accesul la Internet a fost mai lent și mai scump. În ultimii ani, s-au făcut eforturi pentru a reduce decalajul digital prin dezvoltarea infrastructurii de Internet și prin programe de educație și formare. Incluziunea digitală este o temă critică pe agenda fiecărui guvern de profundele implicaţii sociale, economice şi politice ale acestei provocări pentru secolul 21.

În concluzie,aniversarea a 30 de ani de la introducerea Internetului în România este un moment important pentru a reflecta asupra impactului pe care îl are internetul asupra societății românești. De la accesul la informații până la dezvoltarea mediului de afaceri și protejarea datelor personale, Internetul a adus schimbări majore în modul în care trăim, lucrăm și comunicăm. Este important să continuăm să ne adaptăm la evoluția Internetului și să ne asigurăm că toți oamenii pot avea acces la beneficiile sale.

ISTORIC

În noiembrie 2006, la Conferința plenipotențiară a Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor de la Antalya, Turcia, a fost proclamată Ziua internaţională a telecomunicațiilor și a societății informaționale, care se serbează anual pe 17 mai. Această zi festivă a fost cunoscută anterior ca „Ziua Mondială a Telecomunicațiilor” (instituită la Conferința plenipotențiară ITU de la Malaga-Torremolinos în anul 1973) prin care se celebra înfiinţarea Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor la 17 mai 1865.

30 de ani de WWW Free și Open

Primul website din istorie

ÎNSCRIERI ŞI PARTENERIATE

Pentru parteneriate cu instituţii, companii, propuneri de premiere şi VIP Speakers vă rugăm să ne contactați la:
Digital Transformation Council
–––––––––––––
Roxana ONEA 
| DirectorExecutiv
–––––––––––––
Mobil: +40.723.319.678
Email: roxana.onea@comunic.ro

* Taxa de participare şi solidaritate (persoane fizice): 250 lei + TVA
* Pentru persoanele juridice oferim 3 pachete de beneficii (Gold, Silver şi Bronze), disponibile la solicitarea celor interesaţi.

* Participarea personală este posibilă numai cu validarea din partea organizatorilor, după achitarea taxei de participare.