Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Victor Vevera, ICI București @ GALA 30 de ani de Internet .RO: Suntem activi în zona de cyber diplomacy, blockchain, cu lansarea primului marketplace instituțional din lume în care se tranzacționează active digitale, cât și în zona Web 3.0

Victor VEVERA, Director General – ICI Bucureşti @ Gala Campionilor Internet – 30 de ani de Internet în România, organizată de Digital Transformation Council, în parteneriat cu Camera de Camera de Comerţ şi Industrie a României, alături de Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV, la Palatul CCIR, pe 17 mai, cu prilejul Zilei Internaționale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale.

Premiul acordat ICI București la GALA Campionilor Internet – 30 de ani Internet în România

O plăcere să fiu prezent la un eveniment aniversar, 30 de ani de Internet în România, o tehnologie care ne-a schimbat viața și care continuă să ne schimbe viața. 

Internetul nu mai este ceea ce a fost în urmă cu 30 ani, deja se îndreaptă spre alte lucruri. O să-i dau dreptate domnului ambasador Dan Mihalache în discursul prezentat în cadrul acestei Gale, întrucât și eu sunt optimist în privința a ceea ce putem face. Este corect și ceea ce spunea domnul Mihai Daraban, președinte CCIR, că industria IT poate aduce un suport foarte mare în ceea ce înseamnă PIB și venituri.

Foto: Cristi Chivu

În cadrul ICI București, unde a fost realizată prima conexiune de Internet printr-un domeniu „.ro”, nu am stat pe loc în acești ultimi 30 de ani.

Voi face referire doar la trei direcții pe care am mers, ca să vedeți că Internetul nu mai este ce a fost. 

Noi am mers în cadrul rețelei Colegiului European de Securitate și Apărare, unde ICI București este partener. Am propus un proiect pilot și suntem în al treilea an de implementare a cursului de cyber diplomacy, pentru că tehnologiile schimbă societatea, schimbă modul de relaționare între oameni și entități și la nivel diplomatic.

Suntem prezenți și în zona de tehnologii distribuite, în principiu blockchain. În cursul lunii aprilie 2023 a avut loc lansarea primului marketplace instituțional, este primul din Europa și din lume, un marketplace în care se tranzacționează active digitale, fostele NFT. Detalii AICI

O altă direcție este implementarea Web 3.0. Internetul a modificat lumea, a creat bunăstare, a creat punți, a creat soluții la probleme, dar în același timp trebuie să-l facem mai sigur.