Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Vlad DOICARU, Huawei @ GALA 30 de ani de Internet .RO: Internetul românesc a plecat de la dial-up și ISDN și a ajuns la GPON și Gigabit, iar noi am implementat toate aceste tehnologii. Benchmark-urile realizate de auditori reflectă și munca furnizorului de echipamente, nu doar a operatorului.

Vlad DOICARU, Public Affairs & Government Relations – Huawei @ Gala Campionilor Internet – 30 de ani de Internet în România, organizată de Digital Transformation Council, în parteneriat cu Camera de Camera de Comerţ şi Industrie a României, alături de Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV, la Palatul CCIR, pe 17 mai, cu prilejul Zilei Internaționale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale, moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Legat de tehnologie și ce înseamnă dezvoltarea internetului în România, vreau să felicit ANCOM pentru că a gestionat piața locală foarte bine, a ajutat-o, nu a reglementat-o în sensul rău, dimpotrivă, cred că a contribuit foarte mult la dezvoltarea internetului fix și mobil.

Internetul românesc a plecat de la dial-up și ISDN și a ajuns la GPON și Gigabit. Noi, Huawei, le-am implementat pe toate. Noi, ca furnizori, nu am venit doar cu niște cutii și le-am dat operatorilor, ci am făcut eforturi să îmbunătățim KPI-urilor rețelelor, prin SLA-uri mai bune, și asta se vede în cifrele auditorilor de rețea, comandate de operatori.

La aceste performanțe a contribuit și Huawei, noi nu schimbăm doar niște echipamente. Există o întreagă filozofie din punct de vedere al planning-ului de rețea, al optimizării echipamentelor.

Huawei propune clienților tehnologii care să vină și să-i ajute să monetizeze foarte bine serviciile furnizate, să se diferențieze față de alți jucători din piață. Benchmark-urile realizate de auditori reflectă, practic, și munca furnizorului de echipamente, nu doar a operatorului.

Operatorul este interesat să-și vândă serviciile cât mai bine și cât mai ieftin. Cumva, este și meritul nostru pentru că am furnizat tehnologie foarte bună, stabilă și ieftină ca preț.

Mulțumim ANCOM pentru imparțialitate. Tehnologia nu are culoare, deciziile în business nu se iau emoțional. Din păcate, suntem într-o situație care ne depășește, dar sunt optimist pentru că chinezii gândesc pe termen lung și sunt singurii care planifică pe 20 ani, 30 ani sau chiar 50 ani.

Aș mai menționa, de asemenea, că subiectul participării Huawei la Mobile World Congress de la Barcelona stârnește interes în fiecare an.

De exemplu, anul acesta Huawei a avut cel mai mare stand în cadrul evenimentului și mai important decât atât am prezentat numeroase soluții și tehnologii noi, în pofida contextului geopolitic dificil.