Huawei va lansa în ianuarie smartphone-urile P50 Pro şi P50 Pocket

Huawei Consumer Business Group va lansa în România, în prima lună a noului an, două noi modele de ultimă-generație, vârf de gamă, din categoria smartphone, HUAWEI P50 Pro și telefonul pliabil HUAWEI P50 Pocket. HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket vor fi disponibile pentru precomandă pe www.huaweistore.ro începând din 27 ianuarie.

Dacă vă abonaţi, cu o adresă nouă de email, la newsletter-ul dedicat al companiei, în perioada 13 – 26 ianuarie, puteţi câştiga chiar noul telefon HUAWEI P50 Pocket.

Toți cei care se abonează la newsletter vor primi un voucher de 500 lei pentru achiziționarea noilor produse și au șansa de a câștiga unul dintre următoarele premii: 4 telefoane HUAWEI P50 Pocket și 14 telefoane HUAWEI nova 9. Vor avea loc trageri la sorți zilnice pentru telefoanele Nova și una suplimentară, săptămânală, unde premiile sunt chiar noile HUAWEI P50 Pocket.

Voucher-ul în valoare de 500 de lei primit de toți cei care se abonează la newsletter va putea fi utilizat exclusiv pe platforma Huawei Online Store pentru achiziționarea celor mai noi modele de smartphone, respectiv HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket. Acesta nu poate fi cumulat cu un alt voucher sau discount.