Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

ADR prelungeşte cu încă doi ani avizul tehnic pentru ridesharing al FREE NOW

FREE NOW a obținut prelungirea avizului tehnic ca operator al platformei digitale de transport alternativ pentru încă 2 ani, Autoritatea pentru Digitalizarea României susţinând că îndeplinește toate criteriile legale pentru a continua activitatea în România. Odată cu prelungirea pentru o perioadă de 2 ani, FREE NOW are acum cea mai lungă valabilitate a avizului tehnic, până la finalul anului 2023, susţin oficialii companiei.

Avizul tehnic privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto, introdus în România prin OUG nr. 49/2019, certifică desfășurarea în condiții legale a activității de transport persoane și prevede îndeplinirea unei serii de obligații din partea platformelor care intermediază aceste curse.

Conform legislației privind transportul alternativ, obligativitatea de a obține aviz de funcționare se extinde și șoferilor parteneri, care trebuie să facă dovada autorizației de transport alternativ și care dețin, pentru fiecare autoturism utilizat la efectuarea transportului alternativ, copie conformă valabilă și ecusonul pentru transport alternativ, eliberate în condițiile ordonanței de urgență.

FREE NOW activează în România din 27 noiembrie 2019, în prezent aplicația fiind disponibilă pasagerilor din 9 orașe: București, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș.