Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Samsung: Cu seria Galaxy S24, cu AI, dăm startul următorului deceniu de inovație pe piața telefoanelor mobile

Samsung Electronics a prezentat pe 17 ianuarie 2023 modelele Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24, ce integrează inteligența artificială, care permite traduceri inteligente de text și apeluri, creativitate sporită în captarea imaginilor cu Galaxy ProVisual Engine sau căutări online într-o manieră despre care oficialii companiei susțin că ar schimba modul în care utilizatorii Samsung descoperă lumea din jurul lor.

„Seria Galaxy S24 dă startul următorului deceniu de inovație în domeniul telefoanelor mobile”, susține TM Roh, președinte și șef al diviziei Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics

De exemplu, atunci când trebuie să comunici și să depășești barierele lingvistice, Galaxy S24 facilitează acest proces, așa încât îți permite să discuți pe chat cu un student sau un coleg din străinătate, prin Live Translate[i], ce permite traduceri bidirecționale de voce și text ale convorbirilor telefonice în aplicația nativă, în timp real. Nu sunt necesare aplicații terțe, iar AI-ul de pe dispozitiv păstrează conversațiile private, se precizează într-un comunicat de presă al producătorului.

Cu funcția Interpreter, conversațiile în timp real pot fi traduse instantaneu pe ecranul divizat, astfel încât persoanele care se află față în față să poată citi o transcriere text a ceea ce a spus cealaltă persoană. Acest lucru funcționează chiar și fără date mobile sau Wi-Fi.

Pentru mesaje și alte aplicații, Chat Assist poate ajuta la modelarea tonurilor de conversație pentru a se asigura că întreaga comunicare sună așa cum a fost intenționată: cum ar fi un mesaj politicos pentru un coleg de serviciu sau o frază scurtă și captivantă pentru un titlu pe rețelele de socializare[ii]. AI-ul încorporat în tastatura Samsung poate, de asemenea, să traducă, în timp real, în 13 limbi mesaje, e-mailuri și multe altele[iii]. Atunci când ești la volan, Android Auto[iv] va rezuma automat mesajele primite și va sugera răspunsuri și acțiuni relevante, cum ar fi trimiterea către un prieten a timpului estimat de sosire, astfel încât să poți rămâne conectat în timp ce te concentrezi la drum.

Note Assist[v] din Samsung Notes permite realizarea unor rezumate generate de AI, crearea de șabloanecare simplifică notițele cu formate predefinite și crearea de coperți pentru ca acestea să fie ușor de observat cu o scurtă pre-vizualizare. Pentru înregistrările vocale, chiar și atunci când există mai mulți vorbitori, Transcript Assist[vi] utilizează AI și tehnologia Speech-to-Text pentru a transcrie, rezuma și chiar traduce înregistrările.

De asemenea, Seria Galaxy S24 este primul telefon care debutează cu funcția Circle to Search[vii] realizată alături de Google – o funcție intuitivă și bazată pe gesturi. Cu o apăsare lungă pe butonul Home, poți încercui, evidenția, desena sau atinge orice obiect pe ecranul Galaxy S24 pentru a vedea rezultate utile. Dacă vezi un element care îți atrage atenția într-o postare de pe rețelele de socializare ale prietenului tău sau o informație surprinzătoare pe YouTube Shorts, poți afla rapid detalii despre acel element – fără a fi nevoie să părăsești aplicația în care ești. Și, în funcție de locul în care te afli, pentru anumite căutări, vei putea să adresezi întrebări complexe sau să vezi imagini de ansamblu alimentate de AI generativ, care oferă informații utile și context, adunate de pe întregul web.

ProVisual Engine[viii] de pe Galaxy S24 permite ca imaginile făcute la distanță nu vor mai fi tremurate sau pixelate. Sistemul Quad Tele al Galaxy S24 Ultra, cu noul obiectiv cu zoom optic de 5x, funcționează cu senzorul de 50 MP pentru a permite o calitate optică de la 2x, 3x, 5x până la 10x[ix] niveluri de zoom, datorită senzorului Adaptive Pixel. Imaginile prezintă, de asemenea, rezultate clare și la 100x.

Cu Nightography se captează mai multă lumină atunci când este întuneric cu dimensiunea mai mare a pixelilor de pe Galaxy S24 Ultra, acum de 1,4 um, care este cu 60% mai mare[x] față de modelul anterior.

Instrumentele de editare Galaxy AI permit editarea pozelor realizate prin opțiuni precum ștergerea, recompunerea și remasterizarea acestora. De asemenea, Edit Suggestion[xi] utilizează Galaxy AI pentru a sugera modificările potrivite pentru fiecare fotografie. Generative Edit[xii] poate umple părți din fundalul unei imagini cu ajutorul AI generativ. Atunci când o fotografie este deformată, AI va umple marginile. Dacă o persoană sau un obiect trebuie să fie ușor mutate pentru a fi în poziția perfectă, AI permite utilizatorilor să modifice poziția subiectului și ajusteze fundalul așa cum era el în versiunea originală. Dacă un utilizator vrea să transforme un clip într-un video cu mișcare lentă, noul Instant Slow-mo poate genera cadre suplimentare pe baza mișcărilor pentru a încetini ușor momentele pline de acțiune pentru o perspectivă mai detaliată.

Totodată, Galaxy S24 Ultra are un sistem optimizat de control termic cu vapor chamber[xiii] de maximum 1,9 ori mai mare. Tehnologia ray-tracing permite obținerea unor imagini realiste, cu un efect superior de umbră și reflexie.

Imaginile sunt mai vibrante și mai captivante pe cel mai strălucitor ecran Galaxy de până acum[xiv]. Galaxy S24 atinge o luminozitate de vârf de 2.600 nits și oferă o vizibilitate îmbunătățită în spațiile exterioare cu Vision Booster.

Pe ecranul lui Galaxy S24 Ultra, tehnologia Corning® Gorilla®[xv]Armor este optic îmbunătățită și demonstrează o durabilitate superioară împotriva daunelor cauzate de zgârieturi obișnuite. Reduce semnificativ reflexiile cu până la 75% în diverse condiții de iluminare, asigurând o experiență de vizualizare lină și confortabilă.

La nivelul întregii game Galaxy S24, dimensiunile ecranului sunt mai mari pe afișajele de 6,7 inci pentru Galaxy S24+ și 6,2 inci pentru Galaxy S24, în cadrul acelorași specificații de dimensiuni. Galaxy S24 Ultra are un ecran mai plat de 6,8 inci. În plus, Galaxy S24+ suportă acum același nivel QHD+ regăsit pe Galaxy S24 Ultra.

Pentru prima dată, Galaxy S24 dispune de componente realizate cu cobalt reciclat și elemente chimice rare reciclate[xvi]. Pentru Galaxy S24 Ultra, în baterie[xvii] a fost utilizat un minim de 50% cobalt reciclat, iar în difuzoare au fost încorporate elemente chimice rare 100% reciclate[xviii].

Galaxy S24 este, de asemenea, prima gamă Galaxy S proiectată cu oțel reciclat și poliuretan termoplastic (TPU). Galaxy S24 Ultra dispune de un minim de 40% oțel reciclat în difuzoare[xix] și include un minim de 10% TPU reciclat înainte de consum în tastele laterale și de volum. În plus, fiecare Galaxy S24 este livrat într-o cutie de ambalaj realizată din material din hârtie 100% reciclată.

Galaxy S24 Ultra este primul telefon Galaxy care dispune de o ramă din titan[xx], pentru a crește longevitatea dispozitivului. Corpul semnificativ mai subțire al Galaxy S24 Ultra permite o experiență mai bună în mișcare, cu o aderență mai confortabilă. Gama Galaxy S24 este disponibilă în tonuri de culoare inspirate de mineralele Pământului. Pentru Galaxy S24 Ultra, culorile[xxi] includ: Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet and Titanium Yellow. Pentru Galaxy S24+ și Galaxy S24, culorile includ: Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet and Amber Yellow. Toate cele trei modele vor avea culori suplimentare disponibile exclusiv online.


[i] Live Translate necesită o conexiune la rețea și conectare la Samsung Account. Live Translate este disponibilă doar în aplicația Samsung Phone preinstalată. Anumite limbi pot necesita descărcarea pachetului de limbă aferent. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[ii] Funcția de sugerare a tonurilor din Chat Assist necesită o conexiune la rețea și conectare la Samsung Account. Trebuie respectate cerințele de lungime pentru a activa funcția. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[iii] Este posibil ca funcția de traducere din Chat Assist să necesite autentificarea la Samsung Account. Este posibil ca unele aplicații de chat să nu suporte această funcție. Anumite limbi pot necesita descărcarea pachetului de limbi. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Această funcție este activată atunci când este detectată o limbă traductibilă. Precizia rezultatelor nu este garantată.

[iv] Noile funcții ale Android Auto vor fi suportate prin actualizarea programului software MR.

[v] Note Assist necesită o conexiune la internet și conectare la Samsung Account. Se aplică limită de caractere. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[vi] Transcript Assist necesită o conexiune la rețea și conectare la Samsung Account. Funcția Transcript Assist este disponibilă în aplicația preinstalată Samsung Voice Recorder sau în fișierele înregistrate utilizând aplicația preinstalată Samsung Phone. Este posibil ca funcția de înregistrare a vocii în aplicația preinstalată Samsung Phone să nu fie disponibilă în unele țări. Fișierele audio trebuie să aibă o durată mai mică de 3 ore pentru a fi procesate. Funcția pentru rezumat din Transcript Assist poate fi activată atunci când este atins un anumit număr de caractere. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[vii] Secvență scurtată și simulată. Rezultatele sunt doar în scop ilustrativ. Rezultatele pot varia în funcție de asocierile vizuale. Necesită conexiune la internet. Utilizatorii pot avea nevoie de actualizarea sistemului Android la ultima versiune. Funcționalitatea produsului poate depinde de aplicație și de setările dispozitivului. Unele funcții pot să nu fie compatibile cu anumite aplicații. Disponibilitatea serviciului variază în funcție de țară și de limbă. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[viii] AI Zoom se aplică distanțelor dintre lungimile de zoom digital. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[ix] Opțiunile de zoom 3x și 5x sunt activate de lentile optice fizice. Opțiunile de zoom 2x și 10x combină lentilele fizice cu îmbunătățiri AI pentru o calitate a imaginii echivalentă cu cea optică.

[x] Comparativ cu Galaxy S23 Ultra.

[xi] Funcția Edit Suggestion este compatibilă cu formatele JPG, PNG, GIF și MP4. Rezultatele și calitatea editării pot varia în funcție de condițiile de fotografiere. Acuratețea rezultatelor nu este garantată.

[xii] Generative Edit necesită o conexiune la internet și conectare la Samsung Account. Editarea utilizând Generative Edit are ca rezultat o fotografie redimensionată de până la 12 MP. Un filigran vizibil este suprapus peste imaginea care a rezultat, la salvare, pentru a indica faptul că imaginea este generată de AI. Acuratețea și fiabilitatea rezultatului generat nu sunt garantate.

[xiii] Comparație între Galaxy S24 Ultra și Galaxy S23 Ultra.

[xiv] Afișajul Dynamic AMOLED 2X de pe Galaxy S24 Ultra a primit o certificare de la VDE Germany pentru 100% Mobile Color Volume în gama de culori DCI-P3, ceea ce înseamnă că imaginile nu sunt estompate și vei obține culori incredibil de vii, indiferent de niveluri de luminozitate. Afișajul poate atinge luminozitatea maximă de până la 2.600 de nits, îmbunătățind contrastul dintre aspectele întunecate și luminoase ale conținutului digital pentru o calitate a imaginii mai strălucitoare, cu un raport de contrast 5.000.000:1 pentru a-ți face experiența mobilă mai captivantă.

[xv] Corning® Gorilla® Armor este încorporat în ecranul frontal al Galaxy S24 Ultra. Durabilitatea, rezistența la zgârieturi, valoarea scăzută a reflexiei sunt testate în condiții de laborator Corning. Testare exclusivă cu materiale din sticlă înainte de utilizarea pe dispozitivele Galaxy reale. Comparație între Corning® Gorilla® Armor și Corning® Gorilla® Glass Victus® 2.

[xvi] Neodim

[xvii] Bateriile Galaxy S24 Ultra și Galaxy S24+ includ un minim de 50% cobalt reciclat înainte și după consum. Bateria de la Galaxy S24 include un minim de 10% cobalt reciclat înainte și după consum.

[xviii] Difuzoarele din gama Galaxy S24 includ 100% neodim reciclat înainte și după consum.

[xix] Difuzoarele din gama Galaxy S24 includ un minim de 40% oțel reciclat înainte și după consum.

[xx] Rama din titan nu include tastele de volum și laterale.

[xxi] Culorile pot varia în funcție de piață și de operator.