Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Inteligența artificială finalizează cea de-a X-a simfonie a lui Beethoven, care va fi transmisă live pe 9 octombrie din Bonn. În România, livestream-ul va fi disponibil de la ora 20.00 pe simfonia10.ro

Pe 9 octombrie va avea loc la Telekom Forum din Bonn premiera mondială a Simfoniei a X-a, finalizată cu ajutorul inteligenței artificiale (AI) și al unei echipe de experți internaționali. Evenimentul va putea fi urmărit prin livestream pe website-ul www.simfonia10.ro, începând cu ora 20.00, ora României.

Orchestra Beethoven va interpreta nu doar premiera mondială a Simfoniei a X-a, ci și Simfonia a VIII-a de Ludwig van Beethoven, sub conducerea dirijorului Dirk Kaftan.

Jurnalistul muzical Axel Brüggemann va însoți publicul pe tot parcursul serii.

La discuție vor lua parte muzicologul Dr. Matthias Röder, compozitorul Walter Werzowa, expertul în inteligență artificială Ahmed Elgammal, directorul general al Orchestrei Beethoven din Bonn, Dirk Kaftan, organistul Cameron Carpenter și fondatorul și autorul Aya Jaff. Aceștia vor oferi informații despre proiect, vor prezenta o perspectivă asupra interacțiunii dintre om și mașină și vor dezbate dacă mașinile sunt creative sau dacă munca lor poate fi considerată artă.

Organistul Cameron Carpenter va acompania Orchestra Beethoven din Bonn în timpul mișcării a patra din Simfonia a X-a.

BMG lansează albumul „Beethoven X – The AI Project” la nivel mondial pe 8 octombrie, sub formă de CD și Stream/Download (disponibil și în Dolby Atmos) pe toate platformele digitale.

Amintim că Ludwig van Beethoven a început să lucreze la Simfonia a X-a cu puțin timp înainte de moartea sa, lucrarea rămânând neterminată. Sub coordonarea Dr. Matthias Röder, un grup de experți în inteligență artificială și muzicologi au dezvoltat „Beethoven AI”, care „înțelege” stilul lui Beethoven. Printre experții care au asigurat îndrumarea și supravegherea științifică s-a numărat Prof. Dr. Christine Siegert, șefa departamentului de cercetare al Beethoven-Haus. Inteligența Artificială (AI) nu a fost „hrănită” doar cu informațiile din compozițiile lui Beethoven și cu notele sale la Simfonia a X-a, ci și cu lucrări ale unor compozitori și muzicieni care l-au inspirat și influențat în mod evident pe Beethoven în timpul vieții sale, cum ar fi Johann Sebastian Bach. Împreună cu experții, algoritmul a continuat ultima lucrare, incompletă, a lui Beethoven. Compozitorul Walter Werzowa și Orchestra Beethoven din Bonn au transformat această notație într-o compoziție vie sub conducerea lui Dirk Kaftan, anunță un comunicat de presă Telekom.