Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Bogdan Putinică, noul General Manager al Microsoft România

Bogdan Putinică este noul General Manager al Microsoft România, începând cu data de 1 noiembrie 2021.

Acesta se alătură echipei Microsoft România din poziția de Senior Vice President al grupului suedez Enea – furnizor global de soluții de telecomunicații și securitate cibernetică. Ocupând o funcție de conducere la nivel internațional, Bogdan Putinică a condus divizia de Professional Software Services a Enea Group, o structură cu aproximativ 400 de angajați și operațiuni în Europa, America de Nord și China, care a înregistrat, în ultimii 9 ani, creșteri medii anuale ale veniturilor de peste 20%.

Bogdan Putinică şi-a început activitatea profesională fondând în anul 2000 compania IP Devel, care a ajuns la o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro fiind prima companie IT românească care a pătruns pe piețele asiatice, inclusiv pe cea din Japonia.

Ulterior, Bogdan Putinică a făcut parte din echipa de conducere a companiei Adecco IT, după ce aceasta a achiziționat o cotă din pachetul de acțiuni al IP Devel. În calitate de Managing Partner în cadrul Adecco IT, Bogdan Putinică a facilitat dezvoltarea afacerilor grupului pe piețele internaționale.

În noul său mandat, Bogdan Putinică îşi propune să sprijine demersurile Microsoft pentru poziționarea României ca un hub de digitalizare prin valorificarea numărului mare de talente în domeniul IT, respectiv a doua cea mai mare populație de dezvoltatori din regiune, cu un ecosistem de peste 30.000 de start-up-uri și companii IT.

Este absolvent al Academiei de Studii Economice din București şi are o diplomă în Finanțe Internaționale și Banking.