Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Concursul „Win a Robot” de la Universal Robots are drept premii doi coboți

Universal Robots a dat startul competiției „Win a Robot”, în urma căreia cei înscriși pot câștiga unul din cei doi roboți colaborativi oferiți drept premiu. Concursul este adresat tuturor antreprenorilor locali care doresc să își automatizeze afacerea și se va încheia la data de 31 octombrie.Până la acea dată, doritorii sunt așteptați să completeze formularul care le va asigura participarea în concurs și poate fi găsit la adresa: https://try.universal-robots.com/win-a-cobot-ro/. Aceștia vor trebui să descrie sarcinile cele mai indicate din activitatea companiei lor pe care le doresc automatizate cu ajutorul roboților colaborativi.

Soluțiile Universal Robots pot fi integrate cu ușurință în orice tip de afacere. Este o nevoie de înțelegere în piață a aportului pe care roboții colaborativi îl pot aduce indiferent de mărimea companiei și industria în care aceasta activează. Competiția Win a Robot își propune să aducă roboții colaborativi mai aproape de întreprinderile mici și mijlocii. Aceștia au rolul să efectueze sarcini monotone și repetitive fără să ocupe un spațiu prea mare în spațiile unde sunt amplasați și oricând ar putea fi folosiți în procesul de producție într-o mică afacere, spre exemplu din industria alimentară și a băuturilor, în procesul de ambalare sau preluare a produselor de pe banda transportoare”, precizează Răzvan Isac, Sales Development Manager Romania & Balkans la Universal Robots.

Argumentele aduse de către participanți în privința felului în care consideră că roboții colaborativi le pot ajuta afacerea să se dezvolte vor constitui criteriul de departajare în desemnarea celor doi câștigători.

Oportunitățile sunt nelimitate cu coboții de la Universal Robots, iar instalarea rapidă, programarea ușoară și recuperarea rapidă a investiției reprezintă argumente pentru care orice business care dorește automatizarea ar trebui să aleagă coboți UR. Sau să îi câștige prin participarea la concursul Win a Robot”, precizează Răzvan Isac.

De curând familia de roboți colaborativi Universal Robots s-a mărit prin alăturarea celui mai nou membru UR16e, cu o sarcină utilă impresionantă de 16 kg. Acesta este ideal pentru manipularea materialelor și părților cu greutate mare.

Alături de UR3e, UR5e și UR10e noul cobot reprezintă o soluție eficientă pentru nevoia în creștere a companiilor de a-și automatiza procesele de lucru. În acest moment, roboții Universal Robots sunt utilizați în peste 37.000 de medii de producție zilnic în toată lumea.