Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Lenovo anunță noul portofoliu AI PC la MWC 2024

Lenovo (stand #3N30) va prezenta la Mobile World Congress (MWC) 2024, ce se desfășoară între 26-29 februarie la Barcelona, în Spania, cel mai recent portofoliu de dispozitive AI și soluții de infrastructură, precum și două noi concepte de dispozitive “care oferă o nouă dimensiune în ceea ce privește tradiționalul design al PC-urilor și smartphone-urilor”, după cum anunță oficialii companiei într-un comunicat de presă.

În viziunea „AI for All”, Lenovo va dezvălui la MWC mai multe PC-uri AI noi și soluții de tip edge computing. Compania se așteaptă ca această tendință către inteligența artificială hibridă să stimuleze cererea atât pentru PC-uri AI, cât și pentru smartphone-uri AI și să determine un alt val de reîmprospătare a industriei.

Astfel, noile PC Lenovo AI sunt proiectate să îndeplinească sarcini precum raționamente, rezolvarea problemelor și învățarea. În plus, se creează o legătură utilizator-mașină, permițând experiențe personalizate amplificate de AI. Datorită puterii de calcul și capacității de stocare mai mari, modelele LLM (Large Language Models) pot rula cu ușurință pe dispozitiv, mai degrabă decât în cloud, explică specialiștii Lenovo. În timp, aceste modele se adaptează la preferințele și obiceiurile utilizatorului, îmbunătățind asistența oferită, rezultând astfel o experiență mai personalizată și securizată.

De asemenea, Lenovo va prezenta câteva soluții de infrastructură de ultimă generație pentru industria de telecomunicații, care ajută companiile să valorifice volumul uriaș de date din infrastructura far edge care să permită aplicații AI transformaționale, reducând în același timp consumul de energie al serviciilor cloud.

Soluțiile de computing Edge AI de la Lenovo creează noi capabilități AI pe străzile din Barcelona și Madrid, cum ar fi utilizarea analizei video și imaginilor computerizate pentru a identifica fumul și incendiile, promit oficialii Lenovo.

De asemenea, la MWC, Lenovo va prezenta două produse concept noi, pentru prima dată în cadrul unui eveniment public. Este vorba despre conceptul de display adaptiv de la Motorola, un produs în premieră mondială care utilizează un display FHD+ pOLED care poate fi îndoit și modelat în diverse forme, în funcție de nevoile utilizatorilor și, o altă premieră mondială, un design atractiv de laptop proof-of-concept, care forțează limitele în materie de inginerie, design și experiență de utilizare, realizate de echipele Intelligent Devices Group și Lenovo Research.

Roxana Onea