Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Commoditrader lansează noi servicii: Industria agricolă are nevoie să recupereze diferențele digitale față de alte domenii care au luat avans în ultimii ani

Commoditrader, platforma digitală de comerț cu mărfuri agricole, lansează noi servicii în platformă. Astfel, cu CommodiConnect se pot găsi informații despre toți utilizatorii din platformă, nu numai despre aceia care au anunțuri active. Aceasta înseamnă că utilizatorul poate filtra cumpărătorii și selecta cui dorește să trimită anunțul său – practic un instrument pentru a face licitații de fiecare dată când se listează un anunț de comerț. Cei mai mulți traderi profesioniști și alți cumpărători se află deja pe platformă, ceea ce înseamnă că la crearea unei licitații prin intermediul CommodiConnect, se pot include numeroşi actori comerciali de pe piața românească cu doar câteva clicuri.

De asemenea, utilizatorul se poate adresa noilor parteneri comerciali potențiali pentru a stabili parteneriate comerciale. Segmentarea se poate realiza după utilizator, indiferent dacă este producător local sau vânzător internațional, sau după anunț – de vânzare sau de cumpărare. În cazul în care are loc o potrivire a nevoilor comerciale, utilizatorul poate fi contactat prin centrul de mesaje pentru a licita pe anunț.

Industria agricolă are nevoie să recupereze diferențele digitale față de alte domenii care au luat avans în ultimii ani. Digitalizarea a dovedit în general un acces mai bun, o acoperire mai largă și procese de muncă mai bune – toate ducând la transparență, decizii informate, competitivitate și în final la prețuri mai bune pentru toți jucătorii din piață. De aceea ne propunem să dezvoltăm și să creștem în continuare platforma Commoditrader pentru a permite industriei agricole aceleași beneficii de care alte industrii s-au bucurat în anii recenți”, precizează Ida Boesen, co-fondator și director.

A screen shot of a computer

Description automatically generated

Fermierii și traderii trebuie să fie în permanență conectați la evoluția pieței și a prețurilor pentru a acționa informat și rapid la momentul potrivit. Prețul cerealelor fluctuează mult, iar Commoditrader urmărește evoluția atât pe bursa europeană Matif, cât și pe Chicago Board of Trade din SUA, iar la nivel local, în diferitele colțuri ale piețelor. Prin integrări cu piețele de schimb, Commoditrader oferă utilizatorilor premium o imagine de ansamblu asupra curbelor de preț, atât istoric, cât și în zilele de tranzacționare individuale, precum și direcția în care se deplasează piața, prin combinarea perspectivelor pieței fizice și cele ale piețelor futures subiacente.

Commoditrader a fost fondată în 2018 de două femei daneze, antreprenorul tech, Julie Koch Fahler, și traderul de mărfuri, Ida Boesen (foto), și un grup internațional de mari fermieri. Platforma Commoditrader.com a fost lansată în Danemarca în aprilie 2019 și în România în septembrie 2019.

Lansând platforma de comerț online www.commoditrader.com, compania își asumă misiunea de a sprijini comerțul transparent și deschis și să creeze conexiuni mai bune la nivel de ferme, folosind digitalizarea.

Commoditrader a fost premiat ca fiind “Cea mai inovatoare companie din industria Agro” de către Danish Agriculture & Food Council și YARA și “Start-up-ul nordic fintech nr. 1 în 2019” de către Copenhagen Fintech și The Danish Industry Foundation.