Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

IKEA bate palma cu Sonos pentru noua colecție Smart home

IKEA a creat o nouă colecție, SYMFONISK, în parteneriat cu Sonos. Colecția include două boxe cu Wi-Fi integrat, ce pot fi controlate prin aplicația mobilă Sonos, dar și cu ajutorul unei telecomenzi. Funcționează atât pe cont propriu, cât și grupate, astfel că orice colț al locuinței poate fi „ușor amenajat prin sunet”, iar muzica preferată se poate auzi simultan în mai multe camere.

Raftul de cărți SYMFONISK cu boxă Wi-Fi a câștigat deja un premiu Red Dot la categoria Product Design. Design-ul lămpii SYMFONISK cu boxă Wi-Fi a fost inspirat din ideea de șemineu – o singură piesă care răspândește o lumină caldă și sunet plăcut în același timp. Mai mult, funcția sa duală ne scutește de un cablu în plus, dar și de folosirea altei prize.

Lampă costă 998 RON, raftul poate fi achiziționat la prețul de 599 RON, în timp ce telecomanda are prețul de 49.9 RON. Colecția va fi disponibilă în magazine de la începutul lunii iulie.

Sonos este unul dintre liderii mondiali în materie de experiențe audio. În calitate de producător al unui sistem tip “home audio”, ce permite redarea simultană a sunetului în mai multe încăperi, inovația Sonos pune la dispoziția oamenilor conținutul lor preferat și le permite să îl controleze. Sonos are sediul central în Santa Barbara, California.