Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Rovinieta poate fi cumpărată de pe www.ghișeul.ro

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, anunță adăugarea tuturor opțiunilor de cumpărare a rovinietei în platforma oficială de plăți online a statului român, Ghișeul.ro, în urma finalizării procesului de interconectare a platformei cu sistemele informatice ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Rovinieta poate fi cumpărată pe o durată de 1 zi, 10 zile, 30 de zile, 60 de zile sau 12 luni.

„Începând de astăzi, 27 iunie, românii care pornesc la drum pot cumpăra toate tipurile de rovinietă direct în platforma web www.ghiseul.ro, prin câteva clickuri. Avem deja peste 2,2 milioane de utilizatori Ghișeul.ro, iar acum, la jumătatea anului 2024, platforma a procesat 3 milioane de tranzacții. Ghișeul.ro continuă să aibă o creștere solidă, dovedind interesul românilor pentru soluții eficiente de interacțiune online cu administrația: cei peste 2 miliarde de lei colectați în primele 6 luni din 2024 depășesc valoarea colectată pe tot parcursul anului 2023”, a declarat ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării precizează că și cazierul judiciar online, descărcat deja de sute de mii de români, poate fi accesat acum și în aplicația mobilă a Ghișeul.ro.

Ghișeul.ro are peste 400 de tipuri de plăți pentru servicii publice, utilități și amenzi, disponibile atât pe platforma web www.ghiseul.ro, cât și în aplicația mobilă descărcată de peste 300.000 de români din magazinele Apple App Store și Google Play Store, se precizează într-un comunicat de presă al ministerului de resort.