Citilink aduce în reţea Mercedes C220 cu 200 de kilometri incluşi zilnic

Creşterea numărului utilizatorilor de car sharing prin Citilink, care se bazează pe închirierea autovehiculelor printr-o aplicaţie  mobilă (iOS şi Android), duce şi la mărirea flotei auto a companiei. Astfel, în această toamnă Clasa C de la Mercedes este cea mai nouă provocare Citylink, atât pentru circulaţia urbană, cât și pentru mini-vacanțele din weekend. Modelul Mercedes C220 este o mașină puternică și în același timp compactă, disponibilă în două culori, căreia Citilink i-a adăugat un pachet special de mobilitate: 200 km incluși în fiecare zi!

În plus, utilizatorii mobili de Citilink au locuri dedicate pentru parcarea maşinilor Mercedes. Compania se ocupă de alimentare, curăţenie, dezinfectare şi, asigurarea în permanenţă a dezinfectanţilor pentru mâini în maşinile Citylink. Toate detaliile sunt precizate pe pagina de Tarife a aplicaţiei, utilizatorii trebuie doar să  deschidă aplicația pentru a găsi mașinile Citylink din apropierea lor!

O altă provocare în acest sistem de mobilitate urbană este dublarea călătoriilor în același preț. Oficialii companiei informează despre decizia de a reduce la jumătate costul distanței parcurse pentru călătoriile de minim o zi. Astfel, utilizatorii plătesc doar 0,4 lei/ km pentru Toyota Yaris, 0,5 lei/ km pentru Toyota Corolla și 0.6 lei/ km pentru Mercedes C220, atunci când acestea sunt închiriate pentru minim o zi.

La final, Citylink oferă încă un motiv în plus celor vor să apeleze la serviciile sale. De azi, utilizatorii primesc o cursă cadou în valoare de 20 lei, sub formă de credit în aplicație, de fiecare dată când un prieten folosește voucherul promoțional primit de la aceştia, din meniul Free Trips. Toţi utilizatorii Citylink primesc credit pentru efectuarea mai multor călătorii.

Citylink a debutat în România la începutul acestui an cu noul său serviciu de car sharing din Bucureşti, având o flotă de 150 de mașini, toate hibride de la Toyota din 2019, cutie de viteze automată şi cu parcare gratuită în locurile publice.