Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

EA Sports FC Mobile, disponibil în App Store și Play Store

Electronic Arts lansează EA SPORTS FC™ Mobile, ce poate fi descărcat de pe App Store și Play Store pe dispozitivele iOS și Android. Pentru comunitatea existentă de peste 100 de milioane de utilizatori activi de dispozitive mobile, EA SPORTS FC Mobile va fi disponibil ca actualizare gratuită, fără a fi nevoie de o redescărcare pe dispozitive.

Puteți descărca acum iOS/App Store | Android/Google Play Store

EA SPORTS FC Mobile cuprinde peste 15.000 de jucători cu licență completă din peste 650 de echipe și peste 30 de ligi – inclusiv UEFA Champions League, Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga și multe altele.

Dynamic Game Speed oferă jucătorilor mai mult timp de posesie a mingii pentru a lua decizii și a diversifica stilul de joc. Cu sistemul Elite Shooting, șuturile sunt create pentru a da sentimentul de unicitate și pentru a recompensa jucătorul, fiecare având propriul caracter și scop de a pune jucătorii în poziția de a înscrie.

EA SPORTS FC Mobile permite organizarea terenului cu noile funcții Impact Controls, concentrate pe trei domenii:

 • Power Shot: Power Shot este cel mai rapid tip de lovitură din joc, dar vine cu o mecanică de risc vs. recompensă. Durata animației unui Power Shot este mult mai lungă decât cea a unei lovituri obișnuite și pune jucătorul în pericol de a fi placat în timpul realizării loviturii. Dacă reușești să realizezi un Power Shot, nu numai că arată grozav, dar este și extrem de satisfăcător să înscrii.
 • Hard Tackle: Hard Tackle este un atac puternic și de mare efect, ce permite jucătorilor să zdrobească atacatorii sau să blocheze un șut în ultima secundă. Apărătorii pot efectua placaje mai rapide și mai puternice cu ajutorul funcției Hard Tackle.
 • Knock On: Deblocați viteza maximă în timp ce driblați și scăpați de apărători sau creați spațiu pentru a intra într-o lovitură. Knock On și, de asemenea, noua funcție, Hard Stop au fost adăugate în FC Mobile drept Team Skill Moves, ceea ce permite personalizarea controlului direcției de alunecare după cum își dorește jucătorul.

EA SPORTS FC Mobile vine cu actualizări audio-vizuale, cu scene introductive și o cameră cu un unghi amplu care reproduce atmosfera de pe stadion.

Vestiarul va oferi, de asemenea, mai multe opțiuni pentru ca fanii să-și personalizeze echipa și jucătorii pentru a se potrivi stilului lor preferat. Opțiunile vor include ajustarea numerelor de echipament și a aspectului echipamentului jucătorilor lor vedetă, inclusiv a lungimii șosetelor, a mânecilor și a stilului în care tricoul se îmbină cu pantalonii. De altfel, prin funcția Club Identity, fanii își pot adăuga o notă personală în Ultimate Team, alegând stema clubului, logo-ul utilizatorului, mingea și Emotes.

Întreaga interfață de utilizator a fost, de asemenea, refăcută pentru a reflecta imaginea EA SPORTS FC Mobile.

Utilizatorii care se conectează pentru a juca EA SPORTS FC Mobile în perioada 26 septembrie – 30 noiembrie 2023, vor avea, de asemenea, ocazia de a obține un ambassador player item din Founders Pack*:

 • Real Madrid CF – Vinícius Júnior.
 • Manchester City F.C. – Erling Haaland
 • Liverpool F.C. – Virgil van Dijk
 • Tottenham Hotspur F.C. – Son Heung-min
 • Real Madrid CF – Jude Bellingham
 • Liverpool F.C. – Diogo Jota
 • Manchester City F.C. – Jack Grealish
 • Juventus – Federico Chiesa
 • Chelsea F.C. – Enzo Fernández
 • Borussia Dortmund – Youssoufa Moukoko

EA SPORTS FC Mobile se alătură EA SPORTS FC™ 24, care se lansează pe 29 septembrie.