Aplicația TomTom GO Navigation e disponibilă în Huawei AppGallery

TomTom GO Navigation, cea mai recentă aplicație din portofoliul liderului în tehnologie de localizare TomTom, intă în magazinul HUAWEI AppGallery. TomTom GO Navigation vine cu noua funcție TomTom de căutare și rutare online, facilitând căutarea unei destinații și a celei mai bune rute, precum și cu TomTom Traffic, un serviciu de informații în timp real privind traficul. Cu funcțiile Route Bar și Moving Lane Guidance, șoferii pot evita efectuarea virajelor de ultim moment, deoarece aplicația indică clar pe ce benzi ar trebui să se afle.

Aplicația oferă și hărți 3D detaliate, care pot fi descărcate și stocate în telefonul șoferului, fiind operaţională chiar și atunci când rețeaua mobilă nu este disponibilă. Aceste hărți offline sunt actualizate săptămânal atunci când sunt conectate la rețea. Odată conectate, hărțile sunt îmbunătățite cu o întreagă gamă de servicii TomTom, inclusiv informații despre trafic și avertismente pentru radare. Hărțile pot fi descărcate la nivel de țară sau regiune, în funcție de nevoile fiecăruia, limitând utilizarea spațiului de stocare disponibil în telefon.

TomTom GO Navigation nu conține reclame și nu generează bani din datele personale ale utilizatorilor. Aplicația oferă o perioadă de trial gratuită, timp de 30 de zile, iar utilizatorii se pot abona la planuri de reînnoire automată la un preț de 12,99 EUR pe an, 8,99 EUR pe șase luni sau 1,99 EUR pe lună. Aplicația include kitul de achiziții în aplicație (IAP) de la Huawei Mobile Services (HMS) Core, toolkit-ul dezvoltat de Huawei. În total, AppGallery conține peste 770 de aplicații românești.