Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Parteneriat BCR şi Modex – Soluția software Modex Blockchain Database

Compania Modex, specializată în tehnologia blockchain, va extinde relația cu Banca Comercială Română (BCR) în urma Acceleratorului BCR-InnovX, un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii.

Prin programul InnovX, BCR şi-a afirmat susţinerea pentru de mediul de afaceri tânăr specializat în tehnologie, iar soluţia Modex BCDB a fost propusă reprezentanţilor Băncii Comerciale Române în vederea explorării benficiilor aduse de adopţia tehnologiei blockchain în produsele financiar bancare.

Produsul Modex BCDB are meritul, unic pe piaţă, de a gestiona bazele de date ale oricărei companii, oferind plusurile tehnologiei blockchain. Pentru companii, folosirea Modex BCDB nu înseamnă renunţarea la actuala baza de date sau modificarea acesteia. Blockchain Database oferă o serie de funcţionalităţi dezvoltate de programatori romani în premieră mondială şi are marele merit de a putea fi implementată într-un timp record, de câteva zile. Clienţii nu vor avea nevoie de cunoştinţe tehnice în zona tehnologiei blockchain, iar IT-iştii companiilor nu vor avea nevoie de timp suplimentar petrecut pentru specializarea în blockchain, analizarea soluţiei tehnice sau implementarea ei, lucrul acesta fiind făcut automat de produsul Modex BCDB”, precizează Alin Iftemi, CTO Modex.

Modex BCDB este un produs versatil, care răspunde nevoilor fiecărei companii în parte, şi este o soluţie tehnică gândită să se muleze pe specificul fiecărui client în parte. Drept urmare, BCR va explora o serie de funcţionalităţi şi propuneri de soluţii tehnice personalizate, care să răspundă necesitaţilor punctuale ale unui jucător esenţial din sistemul bancar românesc.

Soluţia dezvoltată de programatorii romani de la Modex – Blockchain Database (BCDB) – propune o nouă perspectivă tehnologică asupra modului în care companiile îşi gestionează propriile baze de date. Oferind caracteristici incomparabil mai bune decât o bază de date tradiţională, Modex BCDB este o soluţie software care utilizează tehnologia revoluţionară blockchain. Aceasta vine cu o serie de beneficii noi pentru o bază de date: descentralizare, transparenţă, securitate ridicată, imuabilitate şi integritate. Recent, Modex BCDB a primit certificarea „Seal of Excellence” din partea Comisiei Europene în cadrul Horizon 2020, program care oferă posibilități de finanțare pentru cercetare și inovare.