Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Guvernul schimbă OUG 114 pentru a lansa licitația 5G în telecom

Guvernul a modificat pe 3 iulie OUG 114/2018 pentru a a permite lansarea procedurii de atribuire a licențelor de telecomunicații din generația a cincea (5G), precizează Profit.ro. Potrivit noului act normativ, tariful de monitorizare nu poate depăși 2% din cifra de afaceri totală a furnizorilor de comunicații și trebuie să acopere numai costurile administrative ale autorității de reglementare în domeniu (ANCOM) în vederea îndeplinirii atribuțiilor care îi revin prin lege.

Anterior, prin adoptarea OUG 114/2018, tariful de monitorizare a fost majorat de la 0,4% la 3% din cifra de afaceri totală a furnizorilor de comunicații. ANCOM nu a mai aplicat tariful de monitorizare de 0,4% în ultimii 10 ani pentru că instituția a fost pe excedent bugetar și a ajuns la lichidități în conturi de peste un miliard de lei la finele anului 2018. Practic, costurile administrative ale ANCOM au fost acoperite din alte surse de finanțare, precizează Profit.ro.