Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Dragoş Rebegea: Ericsson aniversează 25 ani în România. Suntem pregătiţi pentru lansări 5G în 2019

Ericsson a marcat, pe 22 mai 2019, aniversarea celor 25 de ani de operațiuni în România prin găzduirea evenimentului cu profil tehnologic „Barcelona Unboxed”.

„Ericsson a reprezentat o componentă cheie a ecosistemului telecomunicațiilor din România de 25 de ani, oferind servicii de voce și date pentru milioane de clienți din țară. Suntem primii care comercializează soluții care permit rețelelor de astăzi să evolueze fără probleme la tehnologiile de ultimă generație. 4G este fundamentul 5G, iar Ericsson este pregătit să ajute operatorii din România să treacă fără probleme de la 4G la 5G„, precizează Dragoș Mircea Rebegea, Country Manager și Head of Sales Ericsson România.

VIDEO Ericsson 5G de la MWC, expus şi în România

În cadrul evenimentului care a durat trei zile, Ericsson a prezentat noile tehnologii inovatoare lansate la Congresul Mobile World 2019 – de la platforma 5G la conceptul de „produse de rețea de acces radio” numite Radio Stripes și noi soluții bazate pe AI și Mașini de învățare, gata să fie introduse de astăzi în rețele.

VIDEO Radio Stripe – cum vor arăta echipamentele 5G peste câţiva ani

VIDEO Ericsson has now 18 5G commercial contracts worldwide
Adam Lloyd – Head of Marketing, Communications & GIR, South East Mediterranean Market Area Europe & Latin America, Ericsson

VIDEO Portofoliul 5G Ericsson

Noua platformă Ericsson 5G prezintă un portofoliu de tehnologie complet, menit să îndeplinească promisiunile referitoare la 5G. Cu platforma Ericsson 5G, furnizorii de servicii își pot dezvolta rețeaua de la 4G la 5G într-un mod inteligent și dinamic, pot construi performanțe cu precizie, pot maximiza automatizarea în cadrul operațiunilor și pot utiliza AI pentru a face față complexității și pentru a monetiza atât cazurile de utilizare în dezvoltare, cât și pe cele existente, precum și pentru a dezvolta unele noi în bandă largă mobilă, acces wireless fix și IoT.

VIDEO Ericsson Antenna Unit, noua divizie după finalizarea achiziţiei Kathrein în septembrie 2019

Potrivit celui mai recent raport ConsumerLab, 5G Consumer Potential, utilizatorii de smartphone-uri afirmă că sunt dispuși să plătească cu 20% mai mult pentru serviciile de generația a cincea și jumătate dintre cei care au adoptat această tehnologie timpuriu sunt dispuși să plătească cu 32% mai mult. Cu toate acestea, patru din zece mari consumatori așteaptă cazuri noi de utilizare și modele noi de plată, precum și o rețea securizată de 5G, pe lângă o viteză crescută de internet în mod constant.

Ericsson a prezentat la eveniment și noul Ericsson Operations Engine, care utilizează AI și automatizarea pentru alocarea dinamică a resurselor, asigurând o calitate constantă în întreaga rețea. În plus, acesta utilizează o abordare bazată pe date pentru a oferi acoperire, performanță și fiabilitate pentru clienți, bazându-se mai mult pe KPI-urile de servicii decât pe KPI-urile de rețea, astfel încât furnizorii de servicii să poată analiza, înțelege și optimiza mai bine rețeaua pentru a le oferi clienților o experiență superioară.

Ericsson explorează și viitorul cu o stație de bază concept pentru a crea conectivitate cu adevărat omniprezentă. Ericsson Radio stripe este un design vizionar al rețelei mobile care este super-distribuit și are potențialul de a furniza performanțe radio robuste și de calitate superioară, permițând în același timp implementarea ușoară și flexibilă a rețelelor mobile.

Ericsson Radio Stripes – hardware 5G

Ericsson Radio System oferă furnizorilor de servicii de telecomunicații o platformă completă pentru a construi cea mai performantă rețea de acces radio (RAN) cu modularitate optimă pentru a asigura cel mai mic cost total de proprietate. Ericsson Radio System este pregătit pentru 5G din anul 2015 și permite migrarea rapidă și eficientă a costurilor de la 4G la 5 G, oferind operatorilor posibilitatea de a lansa noua tehnologie și de a crește rapid acoperirea 5G. Poate fi folosit și pentru 5G NR cu instalare software la distanță. Asta inseamnă că Ericsson a livrat deja peste 3 milioane de radiouri gata pentru acoperirea 5G clienților din întreaga lume.

Partajarea de spectru Ericsson

Partajarea de spectru Ericsson este o funcție cheie a rețelei care va permite o introducere 5G fluidă pe frecvențele 4G existente, într-o rețea a furnizorului de servicii, asigurând cea mai bună utilizare posibilă a spectrului și bazei instalate. Printr-o simplă instalare de software, operatorii vor putea să activeze 5G pe infrastructura lor Ericsson Radio System (radiourile și echipamentele RAN Compute) pe care am început să o livrăm în 2015. Această prezentare va arăta cât de simplă este trecerea de la configurații cu un singur mod la cele cu mai multe moduri, acoperind în același timp partajarea spectrului Ericsson.

Viitorul realității mixte

Această prezentare oferă o vizualizare „live” a realității augmentate a geamănului digital al unui oraș real, incluzând vreme, transport etc. animate. Orașul miniatural scoate în evidență mai multe clădiri ale viitorului din orașul actual, iar în anumite locații se poate face zoom la nivelul străzii pentru o experiență de realitate mixtă de 360° din orașul real.

Acest lucru va fi posibil prin intermediul unei realități mixte ultra-realiste la scară largă, realizată de un ecosistem multi-industrial emergent de 5G, edge computing, vehicule autonome, tehnologie vizuală avansată (AI) și dispozitive mobile.―CT Bureau