Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Grupul Orange: vom oferi cea mai bună experiență de conectivitate din istoria Jocurilor Olimpice și Paralimpice

Grupul Orange lansează oferte mobile dedicate turiștilor francezi și străini, cât și sportivilor și echipelor lor, pentru a avea cea mai bună conectivitate în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice Paris 2024. Orange a anunțat, de asemenea, că rețeaua 5G Private SA va fi utilizată de posturi de TV și radio din mai multe locații majore ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice.

Orange este operator exclusiv la Jocurile de la Paris 2024 și va conecta peste 120 de locații și echivalentul a 32 de campionate mondiale în același timp: de la stadioane importante precum Stade de Marseille și Stade de France, la aeroporturi, gări, centre de antrenament și locații precum Marina de Marsilia sau Tahiti. În istoria Jocurilor Olimpice și Paralimpice, Comitetul de Organizare Paris 2024 a încredințat companiei Orange cel mai mare spectru alocat vreodată unui operator, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Orange s-a pregătit cu peste 1000 de tehnicieni pentru conectivitatea asigurată pe parcursul Jocurilor Olimpice și Paralimpice, respectiv cu 28 de evenimente de testare realizate în perioada 2023 și 2024.

Oficialii Orange susțin că le vor oferi celor 4 miliarde de telespectatori și celor 15 milioane de spectatori așteptați să participe la eveniment cea mai bună experiență de conectivitate din istoria Jocurilor Olimpice și Paralimpice.