Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Smart eHub contribuie la transformarea digitală a regiunilor București-Ilfov și Sud Muntenia

Smart eHub, cu sprijinul DIHELP Academy, a susținut, în data de 6 iunie 2019, un workshop dedicat dezvoltării primului centru regional de inovare digitală din regiunile București–Ilfov și Sud Muntenia, precizează Agerpres. Scopul acestui eveniment a fost de a consolida legătură dintre membrii consorțiului Smart eHub și stakeholderii din cele două regiuni menționate și, în același timp, de a avea o consultare publică cu privire la serviciile pe care consorțiul ar trebui să le ofere companiilor care au nevoie de transformare prin inovație digitală.

„În timpul evenimentului am dezbătut principalele întrebări la care audiența dorea un răspuns: ce este un Hub de Inovare Digitală, cum am creat Smart eHub, viziunea, misiunea și, cel mai important – cum putem ajuta companiile din regiunile București–Ilfov și Sud Muntenia să devină mai profitabile prin digitalizare. Noi credem că cel mai important detaliu al acestui eveniment este felul în care audiența a interacționat cu noi. Feedback-ul pozitiv în timpul discuțiilor libere ne-a făcut să credem că acest proiect poate să fie principalul motor al digitalizării în aceste regiuni” a declarat Cosmin MĂCĂNEAȚĂ, Vice-președinte Smart Alliance Innovation Technology Cluster și Managing Partner Omega Trust, citat de Agerpres.