Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Nokia prevede boom-ul companiilor 5G, cu un impact global de 8 trilioane de dolari, până în 2030

Nokia face o predicție extraordinară pentru industriile compatibile cu noua tehnologie 5G: acestea vor adăuga economiei globale peste 8 trilioane de dolari (mii de miliarde), mărind astfel PIB-ul global, până în 2030, cu peste 70%. Singura condiție de îndeplinire a acestei predicții? Numai dacă marile companii vizate  vor putea să investească masiv în tehnologia 5G, în următorii cinci ani.

Previziunile apar în5G Business Readiness Report, produs de către Nokia Bell Labs în urma unui sondaj al industriilor din opt piețe realizat de Sapio Research. Decidenții Nokia au precizat că această cercetare a relevat nevoia de acțiune privind îmbunătățirea reglementării, colaborării și „dorința de a inova” de către părțile interesate pentru a aduce o mai bună înțelegere, încredere și adoptarea tehnologiei 5G în afaceri.

Businessman using digital tablet show the city skyline on virtual screen,smart city and wireless communication network concept .

În ciuda evidențierii mai multor provocări, raportul este optimist cu privire la potențialul 5G și evidențiază aspecte pozitive deja resimțite de adoptatorii timpurii. Chiar şi în aceste vremuri pandemice cu Covid-19 (coronavirus), raportul prezice o creștere globală a investiției în 5G, de acum şi până la sfârșitul anului 2025. Mai mult, raportul a identificat un nucleu de industrii „5G mature”, acesta fiind singurul grup care a avut o productivitate netă crescută chiar şi în timpul pandemiei.

Desigur, există diferențe notabile între piețele analizate, Australia, Germania, Finlanda, Japonia, Arabia Saudită, Coreea de Sud, Marea Britanie și SUA, însă raportul face o evaluare a opiniilor, atitudinilor și progreselor față de 5G la nivel global. Datele indică faptul că jumătate dintre cei intervievați cred că dezvoltarea către 5G este azi „la jumătatea drumului”, iar doar 7% consideră că au ajuns într-o etapă de maturitate.

În ceea ce privește planurile tehnologice, 86% dintre factorii de decizie au declarat că au „un fel de strategie” privind 5G. Nokia a remarcat că multe companii care implementau 5G se află încă în faza de încercare. Raportul mai menționează, de asemenea, o serie de provocări pentru adoptare, inclusiv accesul 5G limitat în afara centrelor urbane; lipsa de conștientizare sau educație cu privire la noua tehnologie; costul și complexitatea evaluării proiectelor 5G. Finalmente, preocupările de securitate privind 5G au fost citate de mai mult de o treime din respondenți.