Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Conferinţa eLEARNING 2021: Ştefan ABUR, S&T România: Recomand autorităților din domeniu, ADR şi Ministerul Educației, să aibă consilieri buni pentru proiectele de educaţie digitală şi să ţină cont că în centrul atenţiei trebuie să fie copiii.

Ştefan ABUR, Public Sector Manager, S&T ROMÂNIA @ eLEARNING CONFERENCE 2021 (Edu Tech – Formare – Recalificare – Transformare Digitală), organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 23 aprilie 2021, de Ziua Internațională a Cărții, a Drepturilor de Autor și de Ziua Bibliotecarului din România.

S&T România a livrat destul de multe servicii și echipamente pentru proiectul e-Cultura, am colaborat cu Orange România pentru zona de infrastructură a transformării digitale a școlilor și facultăților, inclusiv pentru EduLib, un proiect aflat în evaluare.

Clienții noștri, ai tuturor, sunt copiii, dar și noi, ulterior, ca societate, ca angajatori, ca părinți.

Prin urmare, ar trebui să ne mutăm atenția, să ne gândim că nu este vorba despre noi, ci despre ei. Modul în care acționăm acum ar putea să ne ajute și pe noi în viitor.

Domnul Secretar de Stat din cadrul Ministerului Educaţiei, Sorin Ion, a precizat că în urma analizei ministerului copiii sunt mai pregătiți decât profesorii pentru educaţia digitală. Asta ne spune că, indiferent că vrem sau nu, ne îndreptăm în direcția în care ne dorim să ajungem cu digitalizarea. 

Mai avem de lucru cu profesorii, dar sunt convins că aceștia au realizat că sistemele IT nu mușcă. Una peste alta, sistemul funcționează. Este clar că s-a deschis o nouă epocă, în care partea de livrare de conținut sau de timp pentru a participa la un curs începe să se schimbe, schimbă orele de curs, schimbă paradigma.

Un lucru foarte elocvent este conținutul digital, dar contează și modul cum este livrat acesta de către profesori.

Strategiile nu trebuie să aibă multe pagini, inclusiv cele pentru educaţia digitală, dar trebuie să vină cu expertiză.

Pandemia a venit cu un proces de reformare brutală a modului în care este expusă educația. 

Pandemia ne-a învățat că se poate și altfel, că se poate lucra de acasă, că o conferință se poate ține online, așa cum se întâmplă acum.

Doresc și recomand autorităților din domeniu, ADR, Ministerul Educației, să aibă consilieri buni și să nu uite despre cine este vorba: nu despre noi, ci despre ei, copiii.