Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Video Alexandru Rotaru, RoLink @ Gala DX 2022 – Premiul de Excelenţă, 30 de ani de Internet în România

Alexandru Rotaru, General Manager – RoLink Plus @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

EXCELLENCE AWARD – 30 DE ANI DE INTERNET ÎN ROMÂNIA
– ALEXANDRU ROTARU 
– Director General | RoLink Plus

Foto st-dr: Alexandru Rotaru, Ion Vaciu

În urmă cu 30 de ani, când am pornit asociația de Unix, noi aveam cu totul altă idee, respectiv să dezvoltăm sistemul de operare Unix și să facem ceva în direcția noastră. 

„Din păcate”, în urma unui concurs de împrejurări, atunci a apărut și s-a dezvoltat foarte mult free software-ul și, în urma influenței dezvoltării acestuia şi a Unix-ului și Linux-ului, a apărut în acelaşi timp și Internetul, în 1993. 

Toate aceste lucruri au fost simultane, dar habar n-aveam cum să facem să fie vizibile în media. Atunci l-am cunoscut pe Ion Vaciu, care ne-a ajutut să ne adresăm presei. 

VIDEO


El a spus că nu-i nici o problemă, mi-a cerut să aduc niște vin și țuică. A băgat presa într-o sală și mi-a promis că a doua zi va dudui subiectul în presă. 

A fost oarecum așa, am și acum filmul de prezentare de la TVR, când eram alături de Linus Torvalds (inventatorul Linux-ului – care a vizitat România atunci pentru o serie de conferinţe profesionale).

Am rămas uluit că Ion Vaciu, care lucra atunci la Ştirile TVR, a reușit să-i convingă pe șefii de la postul public să difuzeze un reportaj de 5 minute pe post cu acest subiect în premieră.

Alexandru-Rotaru-