Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Emil Bîrsan, Butonul Roșu @ Gala DX 2022: Aducem la domiciliul pacientului profesioniștii și echipele interdisciplinare de îngrijire, ca într-un spital pe roți

Emil BÎRSAN @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

DIGITAL SOCIAL HEALTHCARE AWARD – BUTONUL ROŞU – serviciu social distribuit prin C.N. Poșta Română
– Emil BÎRSAN
, Director | Teleasistență, Butonul Roșu şi Măriuca IVAN, Director General | Fundaţia Crucea Alb-Galbenă

Mulțumesc pentru această ocazie și pentru acest premiu, care este un premiu de echipă.

Butonul Roșu este un serviciu în orice mediu de rețea, la care se asociază un dispozitiv personal de răspuns de urgență.

Foto st-dr: Emil Bîrsan, Măriuca Ivan, Ion Vaciu

Transformarea digitală pe care noi o urmărim este de-a aduce echipa interdisciplinară lângă beneficiarii serviciilor de tele-asistență, tele-urgență și tele-îngrijire.

Profit de ocazie să aduc lângă mine pe doamna Măriuca IVAN, care este președinta Fundației Crucea Alb-Galbenă, unde am implementat acest proiect. 

De 25 de ani, Fundația Crucea Alb-Galbenă furnizează servicii de îngrijiri integrate la domiciliu.

VIDEO

În 2023, Butonul Roșu va fi furnizat în țară prin Poșta Română. Acest model este implementat deja de către Poșta Franceză în urmă cu 5 ani și este unul de succes.

Practic, serviciul aduce profesioniștii din domeniu și echipele interdisciplinare de îngrijire la domiciliu, care de fapt sunt niște spitale pe roți.

Avem un call center național dezvoltat cu asociațiile serviciilor de ambulanță, realizat în urma unui parteneriat cu acestea, avem în lucru interconectarea cu Serviciul 112.

În urmă cu 45 de zile, ne-am întâlnit cu echipa de conducere a Poștei Române, cu cei de la Serviciul 112, cu reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate. 

Platforma noastră va genera și un dosar electronic al pacientului, care va fi actualizat permanent.

Noi avem cu Poșta Română un proiect pentru a putea livra medicamente pacienților sau bolnavilor, mai ales celor cronici, pentru ca aceștia să nu mai stea la coadă, vrem să facem legătura cu PIAS (Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate), cu SIPE (rețeta electronică).

A fost greu și de multe ori am vrut să renunț, dar partenerii, prin vitalitatea lor, nu m-au lăsat nici măcar să verbalizez acest gând.