VIDEO Conferința eLEARNING 2021: Carina BONDOR, VEEP Virtual events – Compania românească Emotions Studios a construit o platformă dedicată învățământului online, dar și companiilor care vor să investească în pregătirea salariațiilor, prin învățarea continuă.

Lavinia Carina BONDOR, Copywriter, VEEP Virtual Events Enterprise Platform @ eLEARNING CONFERENCE 2021 (Edu Tech – Formare – Recalificare – Transformare Digitală), organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 23 aprilie 2021, de Ziua Internațională a Cărții, a Drepturilor de Autor și de Ziua Bibliotecarului din România.

Emotions Studios a construit o platformă dedicată învățământului online, dar și companiilor care vor să investească în pregătirea salariațiilor, prin învățare continuă. Denumită Virtual Events Enterprise Platform, platforma permite conectarea unui număr ridicat de utilizatori şi poate fi personalizată în funcție de necesități. 

Platforma poate integra alte aplicații online, cum ar fi Google Meet sau Zoom.

Userii/speakerii pot comunica, separat, între ei. Platforma poate deveni un fel de intranet al companiei, cu acces facil la resursele informaționale ale companiei.

Ne adresăm companiilor private, dar încercăm să abordăm și partea de educație publică.

Potrivit unui studiu, salariații care au urmat cursuri în cadrul firmei au fost în proporție de 94% mai atașați firmei, au rămas mai mult timp în firmă. 

Chiar dacă salariații care urmează un curs sau mai multe pleacă din firmă, aceasta nu pierde, în pofida investiției în pregătirea salariaților, pentru că profitul firmelor respective a crescut cu 24%, potrivit unui studiu, pe fondul creșterii eficienței salariaților sau pentru că nu au făcut angajări suplimentare.

Platforma permite dezvoltări ulterioare, suntem deschiși propunerilor venite din partea instituţiilor şi companiilor.