Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

VIDEO Conferința eLEARNING 2021: Dragoș NEAGU, Biblioteca Județeană BRĂILA – În pandemie am etichetat RFID aproape jumătate din fondul de carte al bibliotecii.

Dragoş NEAGU, Director, BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PANAIT ISTRATI BRĂILA @ eLEARNING CONFERENCE 2021 (Edu Tech – Formare – Recalificare – Transformare Digitală), organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 23 aprilie 2021, de Ziua Internațională a Cărții, a Drepturilor de Autor și de Ziua Bibliotecarului din România.

Legea bibliotecilor, așa cum a fost aprobată în 2002, vreme de o lungă perioadă de timp și-a produs efectele și putem spune că a avut efecte benefice asupra tuturor bibliotecilor din țară. S-a încercat schimbarea ei în 2009, iar în urmă cu un an de zile a fost depus la Senat un proiect de modificare a Legii bibliotecilor. 

Proiectul a fost discutat de către toate asociațiile profesionale, a fost realizat în Comisia Națională a Bibliotecilor și apoi a fost transmis către Senat pentru aprobare. 

Nu vorbim de modificare, pentru că este mai mult de 50% din lege modificată.

Vă reamintesc patru dintre rolurile bibliotecilor, și anume biblioteca publică este un centru local de informare, un centru cultural, un centru educațional și un centru local de tehnologia informației și comunicații, care furnizează acces la sisteme IT și contribuie la instruirea cetățenilor pentru a se integra în procesul de incluziune și e-guvernare.

De asemenea, biblioteca publică poate fi un loc de loisir, de a petrece timpul liber.

În prezent, multe biblioteci sunt biblioteci hibride, și așa vor rămâne mult timp, pentru că gestionează fișiere digitale. Ideea unei biblioteci digitale a apărut la un eveniment din 1999, desfășurat la Pitești.

Cinci ani mai târziu, am derulat un proiect care a vizat realizarea unei biblioteci digitale, dedicată bibliografiei școlare necesară pentru disciplina Limba și literatura română.

Noi digitizăm de 21 ani, este un efort uman deosebit. Biblioteca Națională are un catalog cu cărțile digitizate și această resursă ne ajută să nu ne irosim resursele prin dublarea titlurilor digitizate.

Bibliotecile se confruntă cu fenomenul mutilării cărților, adică sunt tăiate cu forfecuța sau rupte capitole întregi din cărți. Am atenuat acest fenoment până la dispariție prin instalarea unui scanner și am anunțat că se poate scana orice, cu condiția respectării drepturilor de autor. Efectul a fost aproape instant, mutilarea cărților a încetat.

Pandemia ne-a afectat activitatea, fluxul de cititori s-a diminuat brusc, dar am trecut în zona online și, pentru că am avut timp, am etichetat RFID aproape jumătate din fondul de carte al bibliotecii.