Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Conferința e LEARNING 2021: Costel POSTOLACHE, Editura Integral – Prin introducerea de coduri QR, cărțile clasice devin cărți hibride, care includ și resurse digitale. Acest tip de cărți sunt viitorul în educația online, nu cărțile scanate, în format .pdf.

Costel POSTOLACHE, Director general, EDITURA INTEGRAL @ eLEARNING CONFERENCE 2021 (Edu Tech – Formare – Recalificare – Transformare Digitală), organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 23 aprilie 2021, de Ziua Internațională a Cărții, a Drepturilor de Autor și de Ziua Bibliotecarului din România.

Prin introducerea de coduri QR, cărțile clasice devin cărți hibride, practic îți oferă și resurse digitale. Atunci când citești cartea, aceste coduri QR îți permit să accesezi alte informații, prin intermediul telefonului sau unui smart TV și astfel experiența lecturii se modifică radical. Aceste cărți stârnesc curiozitatea, ai acces la jocuri, la prezentări, la referințe, care, în manieră clasică, ar fi foarte dificil de obținut.

Acest tip de cărți sunt viitorul în educația online, nu cărțile scanate, în format .pdf.

Cartea, prin aceste coduri QR, devine altceva, se poate adresa oricărui tip de cititor.

Costel-POSTOLACHE-Forum-Publishing-Education-Paradigmin-the-Digital-Era

În România, sunt 41 de biblioteci județene, plus biblioteca municipală. În fiecare an, mă ocup personal de această relație, trimit oferte cu titlurile noi la toate bibliotecile. Noi, Editura Integral, am scos 180 de titluri în 2020, cărțile fiind în diferite formate, le distribuim prin diverse canale.

Din păcate, primesc prea puține răspunsuri din partea bibliotecilor, pentru achiziţia de titluri noi.

Ieri, de exemplu, o foarte prestigioasă librărie din Capitală ne-a transmis că trebuie să prezentăm alt aviz de livrări pentru că ei nu mai cumpără cărți de poezii.

În România sunt înregistrate mii de edituri, dar active sunt doar vreo 50 în fiecare an.

Editura Integral a reuşit să editeze 1.000 de titluri în 7 ani.

Vindem cărți prin toate canalele, prin automate, pe internet, prin librării. Încercăm și prin școli, dar avem dificultăți.

Proiectul Editurii Integral a plecat de la ideea că trebuie să facem pasul către cititor. Nu intră în librărie, ne ducem după el, îl cautăm. Nu vrea print, îi oferim digital, nu vrea în română, îi edităm cărți în engleză, altfel spus ne adaptăm foarte rapid la cerinţele fiecărui segment de public în parte.