Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Comisia Europeană: lucrăm cu operatorii telecom pentru a limita răspândirea COVID-19

Thierry Breton, comisarul european pentru piața internă, a condus o videoconferință cu directorii executivi ai companiilor europene de telecomunicații și ai GSMA – asociația operatorilor de telecomunicații mobile -, pentru a discuta despre reziliența rețelei și despre schimbul de metadate anonimizate cu scopul de a modela și anticipa propagarea virusului COVID-19.

Comisarul a discutat și despre necesitatea de a proteja consumatorii cei mai vulnerabili, inclusiv microîntreprinderile și IMM-urile, care întâmpină dificultăți în a-și plăti facturile. Accentuând importanța telecomunicațiilor în aceste vremuri dificile, comisarul Thierry Breton a declarat: „Operatorii de telecomunicații joacă un rol esențial în ceea ce privește sprijinirea cetățenilor europeni și a întreprinderilor europene în această situație fără precedent. Toți sunt hotărâți să protejeze buna funcționare a internetului deschis, să monitorizeze și să prevină congestionarea rețelelor. Este o veste bună pentru toți europenii.”

Directorii executivi din domeniul telecomunicațiilor au salutat răspunsul pozitiv al furnizorilor de conținut la solicitarea Comisiei de a reduce presiunea asupra rețelei și au semnalat deja îmbunătățiri. Discuția a abordat, de asemenea, necesitatea colectării de metadate mobile anonimizate pentru a contribui la analizarea modelelor de răspândire a virusului, conform GDPR și cu legislația privind confidențialitatea în mediul electronic. În plus, ambele părți au subliniat importanța protejării rețelelor împotriva atacurilor cibernetice.