Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Gemini depășește ChatGPT4 cu 3% în testele multidisciplinare

Inteligenţa artificială de la Google – Gemini – a depășit recent cu 3% ChatGPT4 de la OpenAI într-o serie de teste multidisciplinare cuprinzătoare, potrivit unui raport amplu elaborat de către Stocklytics. Astfel, concurenţa pentru supremația în sectorul LLM (Large Language Model) se intensifică după lansarea celui mai recent model AI de la Google, denumit acum Gemini, după ce anterior se numea Bard.

Anunţul Google despre Gemini a produs o rumoare substanțială în cadrul comunității globale AI. Despre ce este vorba? Gemini este alimentată de către unitățile de procesare extrem de puternice proiectate personalizat de Google, pe o infrastructură robustă ce permite instruire și implementare eficientă, conducând la progrese în aplicații în timp real. Inovațiile tehnice ce alimentează Gemini se extind dincolo de procesarea limbajului, cu performanțe remarcabile în procesarea imaginilor, videoclipurilor și fişierelor audio.

La modelul concret, Gemini Ultra a depășit GPT-4 la următoarele domenii: Artă și Design – cu scorul de 70 faţă de rivala sa cu 65,87, la Sănătate și Medicină (67,3 faţă de 64,7), Științe umane și sociale (78,3 faţă de 72,5) și Tehnologie și Inginerie (47,1 faţă de 36,7). Numai în afaceri și știință, GPT-4 a avut rezultate mai bune. La total criterii comparate, Google a întrecut OpenAI cu scorul de 59,4 la 56,8, aproximativ 3%.

Sistemul Gemini AI este disponibil în trei versiuni: Gemini Ultra, Gemini Pro și Gemini Nano.

Gemini Ultra, produsul emblematic al ecosistemului Gemini, prezintă rafinament și pricepere analitică. Acesta excelează în sarcinile care necesită raționament, cum ar fi cercetarea științifică și planificarea strategică, datorită gamei sale extinse de parametri și intrărilor abundente de date. În special, Gemini Ultra a obținut un scor de 90% la testul Massive Multitask Language Understanding (MMLU), depășind experții în domenii precum matematică, fizică, istorie, drept, medicină și etică.

Gemini Pro atinge un echilibru între capacitate și flexibilitate pentru a satisface nevoile în aplicații precum crearea de conținut și automatizarea serviciilor pentru clienți. Arhitecturile sale optimizate sunt adaptate pentru implementarea în cloud, permițând adaptarea eficientă în diferite cazuri de utilizare.

În schimb, Gemini Nano, adaptat pentru implementarea pe dispozitiv, asigură AI localizat cu o latență minimă, menținând în același timp confidențialitatea utilizatorului. 

Aceste versiuni probează multi-modalitatea strategică gândită pentru Gemini, permițând o înțelegere unificată a mai multor tipuri de date, cum ar fi text, grafică, audio și video.

Cum arată viitorul inteligenței artificiale?
ChatGPT de la OpenAI şi susținut de către Microsoft cu mai bine de un an în urmă, a modificat percepția oamenilor despre ceea ce ar putea face computerele de azi şi mai ales în viitorul apropiat. În timp ce ChatGPT4 de la OpenAI rămâne un concurent formidabil în peisajul AI, succesul Gemini de la Google semnalează un progres semnificativ în evoluția tehnologiilor AI.

Concurența dintre acești giganți ai tehnologiei stimulează inovația și favorizează progresul rapid, beneficiarii fiind în cele din urmă utilizatorii finali cu sisteme AI mai sofisticate și capabilități mai extinse pentru operaţiuni complexe.