Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Trei proiectoare portabile noi de la Canon, pe bază de lampă

Canon Europe extinde gama sa de proiectoare portabile. Recent au fost lansate trei modele noi, cu luminozitate ridicată, pe bază de lampă şi costuri de întreţinere reduse – Canon LV-WU360, Canon LV-WX370 şi Canon LV-X350. Echipate cu o unitate cu lampă inovatoare, aceste modele au o durată de viaţă extraordinar de lungă pentru un proiector portabil şi sunt create pentru a reduce costul total suportat de companii şi şcoli pentru deţinerea unui astfel de proiector. Oferind o reproducere fidelă a imaginii la o rată ridicată de luminozitate cu opţiuni extinse de conectare, aceste proiectoare noi ating o performanţă optică ridicată pentru a aduce la viaţă un conţinut diversificat.

Compact, dar puternic

Cu o greutate de maxim 3,3 kg, proiectoarele din gama extinsă Canon sunt extrem de portabile, pentru a satisface nevoile educaţionale şi pe cele ale profesioniştilor din domeniul vânzărilor, care trebuie să schimbe des locaţia dispozitivelor. Aceste modele uşoare, dar puternice produc o luminozitate între 3500 şi 3700 lumeni pentru a garanta imagini vii în orice condiţii de luminozitate.

Echipate cu trei panouri LCD, LV-WU360, LV-WX370 şi LV-X350 generează culori variate pe 10 biţi, pe care le reproduce fidel şi nuanţe intense de negru pentru a crea imagini detaliate şi pentru a elimina schimbarea culorii. În mod obişnuit, proiectoarele LCD detectează liniile grilei, totuşi atât LV-WU360, cât şi LV-WX370 utilizează un microobiectiv pentru a îmbunătăţi luminozitatea şi pentru reduce la minimum apariţia liniilor grilei.

În plus, acestea au o gamă de proiectare între 30” şi 300”, putând satisface cerinţele încăperilor de şedinţe cu dimensiuni mici şi mari. În ciuda dimensiunii compacte, aceste dispozitive au o serie de caracteristici de reglare a imaginii care simplifică setarea şi asigură geometria perfectă a imaginilor proiectate.

Datorită posibilităţii de reglare automată a deformării imaginii, utilizatorii pot remedia rapid efectul prin corecţie trapezoidală, în timp ce setarea manuală asigură corectarea efectului în patru colţuri, garantând o reglare şi mai rafinată în special când este instalat într-o parte sau în afara axei, cum ar fi în spaţiile restrânse.

Atât LV-WX370, cât şi LV-X350 utilizează setarea de corectare a geometriei pentru a se asigura că imaginea îşi păstrează forma dorită în momentul în care este proiectată pe un ecran sau suprafaţă cu formă concavă sau convexă.

Proiectat pentru versatilitate

LV-WU360, LV-WX370 şi LV-X350 produc o gamă de rezoluţii de la WUXGA la 1920 x 1200, WXGA la 1280 x 800 şi respectiv XGA la 1024 x 768, oferind o soluţie pentru toate bugetele şi infrastructurile IT. LV-WU360 este primul model Canon portabil ce oferă rezoluţie WUXGA pentru imagini clare, cu text ireproşabil şi elemente grafice clare pentru o experienţă vizuală imbatabilă.

Beneficiind de o gamă largă de opţiuni de conectare de la terminalul de comandă, inclusiv LAN, două tipuri diferite de USB şi două porturi HDMI, utilizatorii pot afişa pe aceste modele o varietate mai mare de conţinuturi, inclusiv prezentări, imagini şi clipuri video.

Prin intermediul porturilor USB şi a interfeţei utile de utilizator, conţinutul poate fi proiectat uşor, dacă laptopul nu are un terminal de ieşire video sau de pe un stick de memorie, fără a fi necesară utilizarea unui laptop, pentru o setare simplificată. Conţinutul audio poate fi acum redat direct de pe proiector datorită difuzorului de 10w, ceea ce înseamnă că sunetul poate fi redat fără a fi necesar niciun echipament suplimentar.

Pentru o portabilitate şi mai ridicată, toate cele trei proiectoare sunt echipate cu o funcţie standard de răcire rapidă şi instantanee, care permite închiderea instantanee a dispozitivului şi transportarea acestuia către următoarea locaţie.

Proiector cu durată lungă de viaţă şi costuri scăzute de întreţinere

Aceste modele necesită incredibil de puţine lucrări de întreţinere datorită compoziţiei robuste a filtrului şi a duratei lungi de viaţă a lămpii de 20.000 ore, care oferă utilizatorului aceeaşi longevitate ca modelele cu laser la costuri mult mai scăzute.

În cazul în care este necesară efectuarea unor operaţiuni de înlocuire sau reparaţii, designul intuitiv permite accesul facil la aceste elemente, chiar şi în cazul în care proiectorul este montat de tavan. În mod similar, ecranele LCD sunt fabricate acum din materiale anorganice pentru a reduce cerinţele de întreţinere.

În plus, gama extinsă foloseşte o lampă cu design nou, cu un sistem de acţionare îmbunătăţit pentru a îmbunătăţi eficienţa surselor de alimentare şi pentru a reduce consumul de energie.

Pentru liniştea utilizatorilor, modelele LV-WU360, LV-WX370 şi LV-X350 se livrează cu garanţie de trei ani, cu posibilitatea de returnare şi o ofertă promoţională de înlocuire gratuită a lămpii.

Prin această garanţie se asigură până la trei operaţiuni de înlocuire gratuită a lămpii în termen de trei ani, în cazul apariţiei unui defect (este necesară înregistrarea), în vederea reducerii timpilor de nefuncţionare şi a costului total de deţinere .