Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Noile monitoare de gaming Predator cu spațiu extins de vizualizare de la Acer

Acer le oferă gamerilor o serie nouă de monitoare Predator cu ecrane mari și un set puternic de caracteristici: Predator X32 de 32 inch, Predator X38 de 37.5 inch și Predator CG552K de 55 inch. “Acer țintește sus cu monitoarele de gaming premium Predator, oferind vizualuri captivante și tehnologii de vârf care susțin o experiență de joc realistă, chiar și în cele mai pretențioase titluri”, precizează Victor Chien, Președinte, Digital Display Business, Acer Inc. “Susținem gamerii de toate tipurile, de la începători la profesioniști, cu unele din cele mai bune elemente de hardware pentru gaming de pe piață.”

Acer a prezentat astăzi o premieră a panoului IPS2 de 300 Hz, vârf în industrie, cu timp de răspuns de 1 ms pe notebook-ul său pentru gaming Predator Triton 500, perfect pentru jocuri de racing și shooting, unde o imagine rapidă și fluidă este esențială. Panoul oferă culori vii, care acoperă 100% din gama de culori sRGB și unghiuri de vizualizare mari.

Monitorul de gaming Predator X32: Imagine excelentă cu NVIDIA G-SYNC Ultimate

Monitorul Predator X32 de 32 inch are NVIDIA G-SYNC ULTIMATE pentru a oferi cea mai fluidă experiență de joc, contrast mare și o paletă extinsă de culori, astfel încât spectatorii să poată vedea detalii foarte mici chiar și în scenele rapide de acțiune. Cu un panou miniLED cu reglare locală a intensității luminoase, rezoluție UHD (3840 x 2160) și luminozitate de până la 1440 nit, monitorul Predator X32 este certificat VESA DisplayHDR™ 1400 și oferă imagini uluitor de vii. Cu culori pe 10 bit și o precizie remarcabilă de Delta E <1 a culorilor, acoperă 99% din gama de culori AdobeRGB și 89.5% din gama de culori Rec2020, ceea ce îl face perfect pentru gamerii care își și dezvoltă propriile video-uri. Cu o rată de refresh rapidă de 144 Hz, Predator X32 oferă imagini uluitor de clare și de fluide, esențiale pentru urmărirea obiectelor care parcurg ecranul cu viteză. Dotat cu un panou IPS, oferă unghiuri de vizualizare de până la 178 grade, ajutând gamerii să focalizeze bine ținta. Suportul ergonomic îmbunătățește confortul vizualizării prin pivotarea și înălțimea ajustabile. Trei porturi HDMI 2.0 și port DisplayPort 1.4 facilitează conectarea altor PC-uri, patru porturi USB 3.0 creează un hub comod pentru conectarea stick-urilor de gaming, a mouse-ului și a altor periferice. De asemenea, monitorul are și două boxe stereo de 4W.

Monitorul de gaming Predator X38: Curbat și captivant

Acest ecran UWQHD+ (3840 x 1600) de 37.5 inch oferă o experiență și mai captivantă printr-o curbă de 2300R care crește unghiul de vedere periferică, iar procesorul NVIDIA G-SYNC produce o experiență de joc uluitor de lină, fără salturi sau șocuri. Certificarea VESA DisplayHDR™ 400 asigură luminozitatea, contrastul și gama de culori excelentă, iar utilizatorii se pot bucura de o experiență de gaming AAA, chiar așa cum aceste jocuri au fost proiectate pentru a fi văzute. Cu acuratețe de culoare Delta E <1 și acoperire de 98% a gamei de culori DCI-P3, Predator X38 permite gamerilor să creeze conținut irezistibil, cu culori realiste. Atingând o rată de refresh de până la 175 Hz (cu overclock) și timp de răspuns G to G de 1 ms în overdrive, Predator X38 ține pasul cu cele mai pretențioase jocuri de acțiune. Pentru un confort de vizualizare și mai bun, suportul ergonomic permite gamerilor să regleze monitorul pentru a își găsi poziția optimă de vizualizare, cu o înclinare între -5 și 35 grade, pivotare +/- 30 de grade și ajustare de înălțime de 5.11 inch. Porturile HDMI 2.0 și DisplayPort 1.4 permit conectarea la o varietate mare de sisteme, iar patru porturi USB 3.0 oferă conectivitate rapidă la periferice și dispozitive. Monitorul este dotat și cu două boxe de 7W care asigură audio de calitate de 14W.

Monitorul de gaming Predator CG552K: Imagini UHD masive pe 55 inch

Monitorul Predator CG552K oferă experiența supremă de vizualizare cu un panou gigantic OLED 4K (3840 x 2160) de 55 inch, cu milioane de pixeli care să asigure o calitate spectaculoasă a imaginii și contrast mai mare. Panoul suportă o luminozitate de până la 400 nit și face imaginile să iasă în evidență, iar acuratețea culorilor, de Delta E <1, precum și acoperirea de 98.5% a gamei de culori DCI-P3 oferă culori realiste. O alegere excelentă pentru gamerii pe consolă, monitorul suportă o rată de refresh variabilă (VRR) prin port HDMI, pentru o experiență de joc fluidă pe dispozitive auxiliare. Compatibil Adaptive Sync și NVIDIA G-SYNC, monitorul Predator CG552K asigură o experiență de joc lină și ajută gamerii să își mențină concentrarea. De asemenea, îi ajută să valorifice fiecare secundă, cu un timp de răspuns până la viteza incredibilă de 0.5 ms (G to G) prin overdrive și o rată de refresh de 120 Hz.

Un senzor de lumină detectează nivelul de lumină din încăpere și reglează automat luminozitatea pentru a optimiza confortul vizual. Cu senzorul de proximitate integrat, monitorul Predator CG552K poate să detecteze dacă este cineva în apropiere, pornește când persoana este aproape și intră în mod de economisire a energiei atunci când persoana părăsește zona. Pentru conectivitate excelentă cu o gamă largă de sisteme, console și periferice, acesta este dotat cu trei porturi HDMI 2.0, două porturi DisplayPort v1.4, un port USB tip C, precum și două porturi USB 2.0 și USB 3.0. Două boxe de 10W oferă 20W de audio dinamic, iar benzile de lumină personalizabile îmbunătățesc estetica dispozitivului.

Prețuri și disponibilitate

Monitorul de gaming Predator X32 va fi disponibil în EMEA din trimestrul 2 la prețuri începând de la 3.299 EUR.

Monitorul de gaming Predator X38 va fi disponibil în EMEA din luna aprilie la prețuri începând de la 2.199 EUR.

Monitorul de gaming Predator CG552K va fi disponibil în EMEA din trimestrul 3 la prețuri începând de la 2.699 EUR.

Specificațiile și prețurile exacte, precum și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune.