Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Pentru adaptarea la noul standard de raportare IFRS 17, Northbridge Financial Corp alege SAS

SAS este partenerul ales de Northbridge Financial Corporation (Northbridge), companie de asigurări din grupul Fairfax, pentru a oferi asistența necesară în trecerea la noul sistem de raportare IFRS 17. „Colaborarea cu SAS ne sprijină în implementarea noului standard IFRS 17. Expertiza echipei noastre și nivelul de cunoștințe SAS ne vor ajuta să ne conformăm termenului limită și să optimizăm modul de funcționare al noii soluții”, precizează Craig Pinnock (foto), CFO Northbridge.

Noul standard de raportare financiară (IFRS 17) crește complexitatea și costul activării în industria asigurărilor, suplimentând nivelul de detaliere a informațiilor financiare solicitate.

SAS și Northbridge vor colabora pentru adaptartea la cerințele IFRS 17, dar și pentru a obține beneficii suplimentare ca urmare a îmbunătățirii modului în care sunt administrate datele din spatele operațiunilor Northbridge și a managementului financiar.

IFRS 17 schimbă fundamental domeniul contabil. Companiile de asigurări vor fi nevoite să ofere mai multe date despre modul în care contractele de asigurări le influențează situația financiară. Noile reglementări solicită mai multe detalii în analiza financiară și o cooperare mai bună între departamentele contabile și cele financiare. Deși noul standard va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2022, majoritatea companiilor din domeniul asigurărilor au început să se pregătească în acest sens.

Implementarea globală a standardului IFRS 17 poate fi cea mai importantă schimbare din industria de asigurări”, precizează Cameron Dow, președinte SAS Canada. „Înțelegem nivelul de complexitate pe care IFRS 17 îl aduce în industria de asigurări și suntem hotărâți să susținem această piață beneficiind de poziția de leadership în domeniul soluțiilor de transformare a riscurilor financiare și de pregătirea pe care o avem în a face față cerințelor actuale sau viitoare în ceea ce materie de raportare”.

Pe măsură ce ne apropiem de 1 ianuarie 2022, asiguratorii trebuie să înțeleagă importanța de a lua deja decizii pentru implementarea noului standard și să nu subestimeze volumul de resurse necesar pentru modificările solicitate și respectarea termenului limită”, precizează Darryl Ivan, Head of Risk Consulting SAS America de Nord. „SAS este alături de companiile din domeniu în adaptarea la noile cerințe IFRS 17 oferind expertiză, flexibilitate și capacitatea de susținere a specialiștilor în finanțe, a managerilor și contabililor pentru adaptarea la acest standard complex. Asiguratori cu strategii de termen lung ca Northbridge Financial văd în acest moment și un prilej de transformare, regândind modul în care administrează datele pentru obținerea de beneficii operaționale sau de business”.

SAS, lider pe piața soluțiilor pentru riscuri financiare, este dedicată sprijinirii clienților săi pentru a se adapta cerințelor complexe IFRS 17. SAS beneficiază de o rețea amplă de parteneri și de experiența oferită anterior clienților în adaptarea la alte modificările de reglementare.

Lucrând cu unii dintre cei mai mari asiguratori globali și regionali, SAS oferă o expertiză și o rețea de parteneri vastă pentru a ajuta Northbridge Financial Corporation să implementeze cerințele IFRS 17 pe o platformă unică, completă. Noua soluție va fi dezvoltată pe aceeași platformă de analiză a datelor, eficientă și flexibilă, care sprijinit asiguratorii în adaptarea la Solvabilitate II și a ajutat industria bancară să se adapteze standardului IFRS 9.