Aplicații pentru mobil populare în 2019

În cazul în care nu știai, numărul telefoanelor mobile inteligente a depășit recent numărul oamenilor de pe glob, iar informația ne îndreptățește să credem că aproape orice persoană ce își dorește are acum acces la internet și la aplicații mobile. Este firesc, așadar, ca producătorii de aplicații să ducă o luptă permanentă pentru supremație, mai ales că este din ce în ce mai greu să te menții în topul unei piețe în care doar din Google Play pot fi descărcate peste 2.7 milioane de aplicații.

Dacă nu știi care dintre cele peste 2 milioane de aplicații merită să fie încercate, am pregătit o listă cu cele mai populare, excluzând Facebook, Twitter sau Instagram, care sunt deja de notorietate.

1. Dark Sky. Este considerată de mulți utilizatori ca fiind cea mai bună aplicație din categoria Vreme. Cu un preț de 4 dolari (avans), aplicația Dark Sky beneficiază de propriul său serviciu meteo, astfel că informațiile sunt updatate în timp real. Un alt aspect care a contribuit din plin la creșterea popularității este o postare a dezvoltatorilor din 2017, în care aceștia menționau că nu vor împărtăși datele privind locația utilizatorilor cu terțe persoane.

2. Waze. Este aplicația de navigare care câștigă din ce în ce mai mult teren în fața Google Maps. Succesul său este dat de faptul că oferă în timp real informații despre trafic (pericole, locuri în care există filtre de poliție, aglomerație) și le permite tuturor utilizatorilor să contribuie la actualizarea datelor în timp real. Partea bună este că Waze-ul este la fel de exact ca și Google Maps, ambele fiind deținute și operate de către Google. Aproximativ 1.3 miliarde de euro a plătit Google pentru achiziționarea Waze în 2013.

3. Snapseed. Este un editor foto care îți permite să te bucuri de 29 de instrumente și de filtre cu care fotografiile efectuate se pot transforma în imagini perfecte. Poți decupa imagini, le poți roti, poți controla culorile sau poți chiar șterge elementele care nu îți plac. Te poți juca în foarte multe moduri cu această aplicație, devenind un adevărat expert în editarea foto.

4. Aplicația de pariuri Unibet. Aplicația de pariuri a brandului Unibet (Licența nr. 1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până pe 31.08.2026) se numără cu siguranță printre cele mai descărcate în rândul pariorilor din cele aproximativ 100 de țări în care brandul principal al Grupui Kindred își desfășoară activitatea. Printre motivele popularității Unibet App se numără stabilitatea acesteia, ușurința cu care poate fi instalată și folosită, precum și numărul din ce în ce mai mare de transmisiuni sportive live de la evenimente de top din fotbal, tenis și alte sporturi.

5. Wallet. Este o aplicație cu ajutorul căreia poți să îți urmărești cheltuielile zilnice și să le controlezi mult mai ușor. Într-o societate în care consumul este încurajat din toate părțile, ajutorul în ceea ce privește organizarea financiară este foarte important.

6. Bouncer. Este o aplicație de securitate cu ajutorul căreia se pot acorda doar permisiuni temporare tuturor celorlalte aplicații. Vei putea, așadar, să utilizezi toate aplicațiile de social media fără a oferi acces total la o parte din informațiile existente pe telefonul tău mobil.

Lista ar putea continua cu aplicații de mesagerie din ce în ce mai populare precum Telegram sau WeChat, aplicații pentru redare muzică (Spotify sau Deezer) sau cu aplicații pentru administrarea cât mai corectă a fișierelor, iar acestea sunt doar primele dintr-un șir impresionant. Este important să alegi doar acele aplicații care îți pot asigura o activitate cursivă și eficientă pe telefonul mobil, acoperind toate nevoile tale de distracție, siguranță și de ce nu, muncă.