EF-100W/B de la Epson este cel mai mic proiector laser 3LCD din lume

Primul proiector portabil laser Epson a fost conceput pentru a putea fi integrat în modul cel mai flexibil din punct de vedere estetic şi funcţional în spaţiile de acasă. EF-100W/B este cel mai mic proiector laser de la Epson (în urma sondajului desfăşurat de Futuresource Consulting Limited pentru proiectoarele cu laser 3LCD cu o luminozitate de peste 500 lm, din 15 mai 2019), având numai 23 cm lungime. „Acest proiector oferă ceva diferit portofoliului nostru de produse. Pe lângă designul elegant, proiectorul oferă o funcţionalitate remarcabilă pentru utilizarea acasă prin structura sa compactă şi prin sursa de lumină laser de înaltă calitate, durabilă. În plus, acest proiector poate fi opțiunea ideală pentru firmele mici, fiind în mod special potrivit oamenilor de vânzări care fac prezentări, fotografilor profesionişti şi designerilor care doresc să îşi poată prezenta portofoliul oriunde s-ar afla, precum şi proprietarilor de afaceri de tip boutique, aşa cum sunt saloanele de înfrumuseţare, care doresc soluţii de afişare accesibile şi creative„, precizează Amy Ng, product manager, Epson Europe.

Modelul EF-100W/B oferă tehnologia laser, cu luminozitate sporită, pentru culori vii, impecabile, într-o carcasă compactă şi uşoară, cu un design plin de stil, în alb sau negru.

Folosind o sursă de lumină laser şi poziţionând lateral fantele de aerisire şi sursa de alimentare, am creat un videoproiector compact, care poate fi amplasat oriunde şi care poate proiecta în orice direcţie.

Acest lucru le oferă utilizatorilor mai multe opţiuni în ceea ce priveşte alegerea suprafeţei de proiecţie, că optează pentru perete, tavan sau podea. De asemenea, modelul este ideal pentru proiecţii de dimensiuni mari, fiind capabil să redea imagini cu diagonala de până la 150 inci (380 cm).

Chiar şi în condiţii de lumină naturală, sursa de lumină laser a videoproiectorului poate oferi imagini strălucitoare şi culori vibrante. Din acest motiv nu mai este necesar ca lumina naturală să fie obturată. În plus, cu ajutorul funcţiei de reglare automată a imaginii proiectate, dispare şi problema imaginilor instabile sau distorsionate.

Sursa de lumină laser are o durată de viaţă îndelungată, de până la 20.000 de ore de funcţionare, şi oferă o soluţie pe termen lung, care nu necesită întreţinere. Proiectorul poate fi folosit zilnic, timp de zece ani, fără a necesita înlocuirea sursei, şi oferă un raport calitate-preţ excelent.

Pe lângă portabilitate, modelul EF-100W/B poate fi configurat simplu şi rapid, cu ajutorul „Ghidului de prezentare”. În plus, telecomanda simplifică navigarea prin interfaţa intuitivă.

Este simplu de accesat conţinutul de pe telefon, tabletă, DVD player, din consola de jocuri sau de pe laptop printr-un cablu HDMI. De asemenea, proiectorul poate reda cu uşurinţă conţinut online. În partea din spate pot fi conectate dispozitive precum Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku şi Apple TV.

Designul plug-and-play include şi opţiuni audio flexibile: difuzoare încorporate, conectivitate prin Bluetooth la amplificatoare audio sau un port pentru căşti. Există şi un mod audio care adaptează sunetul tipului de conţinut prezentat.

Modelul EF-100W/B a fost proiectat pentru utilizatorii pentru care designul este important. EF-100W este alb cu accente argintii, în timp ce EF-100B este negru, cu muchiile cuprate. Ambele modele au colţuri rotunjite, butoane minimaliste şi sunt îmbrăcate în piele.

Modelul EF-100W/B este disponibil pe piața din România începând cu luna august 2019.

Funcţii cheie:

Finisaje elegante (EF-100W alb cu argintiu/EF-100B negru cu arămiu)

Compact (L × A × Î/mm: 210 × 227 × 88)

Greutate redusă (2,7 kg)

Sursă de lumină laser de înaltă calitate şi cu o durată de viață îndelungată (20.000 ore/12.000 ore²)

Imagini vii şi realiste chiar şi în lumina diurnă (tehnologia 3LCD, 2.000 lm, contrast dinamic de 2.500.000:1)

Proiecții de mari dimensiuni (până la 150 inci)

Rezoluţie HD

Se poate proiecta pe aproape orice suprafaţă şi în orice direcţie (sursă de lumină laser, fante de aerisire şi sursă de alimentare dispuse lateral)

Configurare fără probleme (ghid de prezentare, telecomandă)

Ajustarea automată a imaginilor (corecţie trapez pe verticală +/-45, pe orizontală +/-40)

Uşor de redat orice conţinut (1 HDMI 2.0, 1 USB)

Opţiuni audio multiple (difuzor de 5 W încorporat, conectivitate audio prin Bluetooth, port pentru căşti)

Zgomot redus al ventilatorului (26 dB/29 dB)