Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Extreme Networks va achiziționa Aerohive Networks

Extreme Networks a anunțat recent semnarea acordului în baza căruia va achiziționa Aerohive Networks la prețul de 4,45 USD per acțiune, reprezentând un preț de cumpărare total de aproximativ 272 milioane USD. „Achiziția companiei Aerohive stabilește poziția de lider în domeniul cloud, AI și ML, adăugând o platformă verificată de servicii cloud și un serviciu de tip abonament pentru clienții și partenerii Extreme. Vom continua să investim în software și AI pentru a extinde posibilitatile de automatizare în portofoliul nostru de soluții dedicate infrastructurii IT, de la edge până la cloud. Abilitatea de a îmbunătăți experiența utilizatorilor, de a reduce cheltuielile operaționale și de a oferi rețele gestionate în cloud este esențială pentru strategia noastră„, precizează Ed Meyercord (foto), Președinte și CEO, Extreme Networks.

Achiziția companiei Aerohive adaugă funcționalități critice de cloud management și edge în portofoliul de soluții end-to-end actual al Extreme Networks. În mod direct, va crește fluxul de venituri din subscripții și va consolida poziția Extreme pe piața soluțiilor wireless în procesul critic de trecere către tehnologia Wi-Fi 6. Extreme se așteaptă ca recenta achiziție să se reflecte în câștigurile non-GAAP per acțiune începând cu anul fiscal 2020.

Aerohive este lider în cloud management, AI și machine learning. Aerohive a fost printre primele companii care a oferit soluții Wi-Fi fără controler local, cu gestionarea rețelei locale în cloud, inclusiv a celei wireless și funcționalități NAC (network access control). În prezent, este cel de-al doilea furnizor important de servicii LAN wireless gestionate prin cloud, conform analizelor IHS. Aerohive a lansat recent primul trio de access point-uri Wi-Fi 6 și primul access point pluggable din industrie. La nivel global, Aerohive deservește 30.000 de clienți cloud LAN wireless din diverse verticale, inclusiv retail, educație, sănătate, agenții guvernamentale.

Soluțiile Extreme Networks s-au remarcat întotdeauna printr-un nivel excepțional de performanță și o calitate remarcabilă a serviciilor, iar portofoliul Extreme continuă să impresioneze prin inovație tehnologică în acord cu viziunea îndrăzneață a producătorului,” precizează Șerban Păduroiu, BDM Extreme Networks, Veracomp. „În România, implementările de soluții Extreme se aliniează la standardele globale și generează experiențe de succes în special în companiile medii și mari pentru care informatizarea reprezintă o prioritate de business.

Această achiziție va aduce în portofoliul Extreme noi capabilități de automatizare și inteligență. Cu aceste noi capabilități, Extreme își consolida și extinde poziția de lider pe tehnologiile Wi-Fi și NAC, adăugând soluții Wi-Fi și NAC gestionate în cloud, completând astfel soluțiile Wi-Fi și NAC on-premises.

Prin integrarea soluțiilor Aerohive în portofoliul său, Extreme va putea oferi clienților și partenerilor săi mai multe opțiuni cloud și on-premises de tehnologii wired și wireless, cât și o soluție de top pentru managementul cloud al rețelelor – toate de la un singur furnizor și totodată susținute de propria sa echipa de asistență și serviciile sale premiate.

În România, soluțiile Extreme Networks sunt disponibile încă din 2007 prin intermediul distribuitorului său Veracomp și a rețelei sale de parteneri.