Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Instant Factoring închide o rundă de creștere de capital pre-seria A în valoare de 500.000 euro

Instant Factoring închide o rundă de investiții de capital pre-seria A ce se ridică la 500.000 euro din partea unor investitori cu o bogată experiență internațională. ”Capitalul atras în aceasta rundă va contribui la consolidarea poziției noastre pe piața locală prin extinderea portofoliului de clienți din rândul micro-întreprinderilor și companiilor mici din România, si va fi investit în dezvoltarea platformei de factoring online, și a activităților strategice de branding și marketing digital”, precizează Cristian Ionescu (foto), CEO & Președinte, Instant Factoring.

Instant Factoring se află la prima rundă de finanțare de capital privat, în afară de capitalul inițial subscris în 2018 de către fondatori, în valoare totală de 500.000 euro. Astfel, investiția totală de capital din partea fondatorilor și a noilor acționari atinge valoarea de 1 milion euro.

Noua investiție atrasă de Instant Factoring vine din partea unor antreprenori și investitori de talie internațională – Xenofon Vodorouglou, Constantin Goulimis și EDUCATIVA, un grup de întreprinderi sociale cu focus în domeniul educației. De asemenea, în toamna lui 2018, Instant Factoring a atras o finanțare de tip capital de lucru de 1,5 milioane euro din partea unui fond de investiții american de impact social, împrumut destinat desfășurării operațiunilor de finanțare de tip factoring și achiziției portofoliilor de facturi ale companiilor.

Companiile mici din România se confruntă cu o acută lipsă a lichidităților în activitatea curentă, necesitate pe care nu o pot acoperi din alte surse, iar factoring-ul online oferit de Instant Factoring este soluția rapidă și la îndemâna oricăreia dintre ele, prin care pot evita blocajul financiar și accesa capitalul atât de necesar dezvoltării afacerii”, continuă Cristian Ionescu.

Instant Factoring sprijină dezvoltarea firmelor mici, cu o cifră de afaceri de până la 2 milioane euro, furnizându-le soluții de finanțare online – factoring. Platforma tehnologică permite analiza facturii finanțabile într-un interval de 2 ore pentru facturi de până la 10.000 de lei și 24 de ore pentru cele de până la 250.000 de lei, iar în maxim 24 de ore clientul primește banii în cont, pentru ambele cazuri.