Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Tehnologie inteligentă cu noile dispozitive Lenovo

Lenovo a prezentat noul portofoliu de dispozitive inteligente, laptopuri și tehnologie AR în cadrul evenimentului anual Tech Life de la IFA 2019. Prin noua gamă, Lenovo își propune să ofere tehnologie mai smart, mai accesibilă, cu mai multe beneficii pentru utilizatorii săi. Misiunea Lenovo este de a dezvolta tehnologie care poate transforma lumea și poate contribui la o societate digitală sustenabilă, mai inclusivă și de încredere.

Lenovo pariază pe AI cu PC-urile mai inteligente Yoga

PC-urile premium Lenovo Yoga sunt renumite pentru puterea de calcul, măiestria cu care au fost dezvoltate și funcțiile de divertisment pe care le oferă. Liderul mondial al PC-urilor colaborează cu parteneri de avandargă pentru a livra rapid tehnologii mai inteligente, rezultatele fiind cu adevărat inovatoare.

Lenovo și-a arătat măiestria prin noua gamă de laptopuri dezvoltate în parteneriat cu Intel ca parte a programului său de inovare, denumit Project Athena, rezultatul fiind o serie de laptopuri mai subțiri, mai ușoare și mai intuitive, cu tehnologie AI, cu cele mai noi procesoare Intel Core și Windows 10.

Noile Yoga C940 de 14 inci și Yoga S740 dispun de funcții inteligente exclusive, precum funcția Super Rezoluție care îmbunătățește calitatea video până la 1080p FHD pe Windows Media Player și funcția Q-Control care îmbunătățește durata de viață a bateriei unui PC atunci când modul de răcire inteligent, îmbunătățit cu tehnologie AI, este activat. Acesta monitorizează temperatura dispozitivului și poate controla mai bine ventilatorul. Funcția Modern Standby le permite laptopurilor Yoga să efectueze sarcini în background, precum primirea email-urilor chiar și în modul sleep și trezirea instantanee din acest mod, la fel ca un smartphone.

Disponibile pe noile laptopuri Yoga din anumite piețe sunt și funcții mai inteligente bazate pe serviciul vocal Amazon Alexa. Pentru a îmbunătăți modul în care utilizatorii accesează informația, Lenovo a anunțat trei noi update-uri4 Alexa:

Lock Screen Support: permite transmiterea de comenzi către Alexa atunci când laptopul este deschis și blocat sau în modul sleep

Vizualuri Smart Home actualizate: anumite dispozitive Yoga oferă acum experiența vizuală familiară similară cu ce aoferită de aplicația mobilă Alexa.

Asistență în mai multe limbi: Alexa este disponibilă în în prezent disponibilă în engleză și germană, fără să fie nevoie de schimbarea setărilor.

Lenovo Yoga C940 de 14 inci este noul laptop convertibil 2-în-1 cu un design din metal și caracteristici inteligente integrate, precum capacul camerei video True Block Privacy, funcția pentru autentificare biometrică Windows Hello și stiloul integrat cu Windows Ink. Funcția Q-Control permite activarea modului de răcire inteligent, reglarea automată a puterii și optimizarea duratei de viață a bateriei în funcție de operațiuni. Durata de viață a bateriei a fost îmbunătățită până la 17,5 ore pentru dispozitivele cu ecran FHD și până la 10,5 ore6 pentru cele cu ecran UHD.

Atunci când lid-ul este deschis, Alexa răspunde instantaneu din orice cameră4 chiar și atunci când ecranul este blocat. Procesorul Intel Core i7 de generație a 10-a crește calitatea conținutul video pe un ecran 4K HDR optional. Dispozitivul dispune de Wi-Fi 67 și vine cu un ecran Dolby Vision și cu o balama rotativă, cu sistem de difuzoare Dolby Atmos pentru sunet captivant în orice mod de utilizare. Un notch al camerei video face dispozitivul Yoga C940 de 14 inci mai ușor de deschis.

Lenovo Yoga S740 de 14 inci a fost dezvoltat pentru a le permite utilizatorilor să economisească timp pe parcursul unei zile și dispune de gamă completă de caracteristici inteligente oferite de Lenovo Smart Assist, Project Athena și Alexa.


Subțire, cu design din aluminiu și tastatură într-o culoare similară, Yoga S740 de 14 inci dispune de procesoare Intel Core de până la generația a 10-a și permite o logare hands-free prin camera IR și senzorul TOF (time-offlight). Ușor de transportat datorită greutății de numai 1,4 kg și marginii ultra-subțire de 18.1 mm în cel mai gros punct, Yoga S740, cu ecran opțional 4K VESA400 HDR și Dolby Vision, oferă cea mai bună calitate audio prin sistemul de boxe Dolby Atmos. De asemenea, laptopul dispune de placa video NVIDIA GeGorce, cu modul îmbunătățit Eye Care dezvoltat pentru a reduce disconfortul ochilor cauzat de lumina albastră. Ideal pentru întreaga familie, dispozitivul va beneficia curând de funcții de securitate pentru siguranța copiilor, amintindu-le celor mici să limiteze timpul de utilizare.

Printre funcțiile inteligente suplimentare se numără o cameră IR care poate detecta absența unei persoane după câteva secunde și poate deconecta utilizatorul instantaneu. Astfel, dacă un utilizator vizionează un clip video și se îndepărtează pentru câteva minute de ecran, PC-ul întrerupe rularea videoclipului și îl reia automat la întoarcerea utilizatorului. De asemenea, una dintre funcțiile smart permite estomparea fundalului în timpul apelurilor video, astfel încât elemente perturbatoare să nu deranjeze utilizatorii în timpul întâlnirilor online.

Funcția Q-Control permite pornirea modul smart de răcire al PC-ului, dezvoltat cu capacități de machine learning pentru a reglara automat performanța și a optimiza durata de viață a bateriei, în funcție de nevoile utilizatorului. În plus, Yoga S740 de 14 inci are durata de viață a bateriei de până la 14 ore6 și funcție de încărcare rapidă8 (pe ecranul FHD opțional). Rezoluția video poate fi mărită până la FHD 1080 în Windows Media Player3 iar asistentul vocal Alexa poate fi accesat chiar și atunci când ecranul este blocat, dar lid-ul laptopului deschis.

Noul Lenovo Yoga C940 (15 inci) este convertibilul 2-în-1 vârf de gamă, are un design elegant, cu detalii surprinzătoare, printre care un webcam cu notch, care permite o prindere mai bună a ramei, un stilou integrat, capacul camerei TrueBlock Privacy Shutter și funcții de autentificare biometrică cu amprentă Windows Hello. Sunt incluse, de asemenea, funcții de conexiunea rapidă Wi-Fi 67 de înaltă performanță, cele mai recente caracteristici4 Alexa, funcții de editare foto și video mai rapide datorită procesoarelor Intel Core de generație a 9-a și un ecran 4K VESA400 HDR opțional, cu o luminozitate de 500 de niți, încadrat de rame ultra subțiri.

Datorită inovatorului soundbar rotativ cu sistem de difuzoare Dolby Atmos pentru sunet imersiv, ecranului Dolby Vision și tastaturii iluminate, Yoga C940 oferă o experiență de divertisment de până la 12 ore (pentru opțiunea FHD), fie că este folosit în modul laptop, sau în cel tabletă.

Lenovo Yoga S740 (15 inci) vine cu un procesor mobil Intel Core i9 de până la generația a 9-a și o placă grafică NVIDIA GeForce GTX1650 mai puternică, acest laptop ultra-slim cu design metalic fiind un adevărat powerhouse portabil cu capacități multi-tasking. Alături de specificații tehnice spectaculoase, precum ecranul FHD HDR de 15 inci cu Dolby Vision și luminozitate de 500 de niți și detalii precum capacul camerei video TrueBlock Privacy Shutter, acest laptop dispune de o baterie de lungă durată. Sistemul de difuzoare Dolby Atmos și funcția Smart Amp, dezvoltată pentru a îmbunătăți conținutul vocal și audio, oferă experiențe audio-video superioare.

Lenovo Yoga C740 cu design metalic este disponibil în variantele cu ecran de 14 sau 15 inci, în două nuanțe elegante, Mica sau Iron Grey. Poate fi convertit rapid din modul laptop în modul tabletă și înapoi datorită marginilor mai rotunjite. Ușor, cu o tastatură elegantă, acest dispozitiv 2-în-1 dispune de funcții smart, printre care capacul camerei TrueBlock Privacy Shutter și funcția de autentificare cu amprentă. Pentru a accesa asistentul Alexa de oriunde din cameră, lid-ul laptopului Yoga C740 de 14 inci trebuie ridicat, iar asistentul răspunde instantaneu chiar și atunci când ecranul laptopului este blocat.

Funcția RapidCharge8 disponibilă pe ambele modele oferă mai mult confort și încărcare a bateriei într-un timp mai scurt. Durata de viață a bateriei este de până la 13 ore6 pe modelul de 14 inci și până la 15 ore6 pe modelul de 15 inci. Procesorul Intel Core i7 de până la generația a 10-a și sistemul de difuzoare Dolby Atmos10 oferă productivitate și divertisment zi și noapte. Modelul de 15 inci are un ecran touchscreen până la FHD VESA400 HDR cu luminozitate de 500 niți și sistem Dolby Vision9, iar modelul de 14 inci dispune de un ecran IPS (In-Plane Switching) FHD cu touchscreen

Lenovo Yoga C640 de 13 inci îmbină performanțele procesării Intel Core i7 de până la generația a 10-a cu portabilitatea compactă unui elegant 2-în-1. Fie că este conectat sau mobil, poate fi convertit ușor datorită balamalei flexibile. Acest nou convertibil cu conexiune 4G LTE (versiunea cu Wi-Fi este disponibil cu conexiune Wi-Fi 67 opțională) le oferă utilizatorilor mai multă libertate, aceștia nefiind nevoiți să depindă de hotspot-uri sau rețele de internet gratuite cu securitate redusă. În plus, laptopul beneficiază de până la 20 de ore6 durată de viață a bateriei, datorită performanței optimizate a procesorului.

Yoga C640 dispune de asistentul Cortana4 care oferă suport rapid și funcții divertisment de înaltă calitate și de un ecran FHD wide-angle și difuzoare orientate către utilizator, optimizate cu sistemul Dolby Atmos pentru ascultarea prin căști. Sistemul de operare Windows 10 Home este disponibil atât pentru modele LTE, cât și pe cele cu Wi-Fi, iar stiloul digital Lenovo este opțional, dar ideal pentru schițe sau notițe.

Lenovo și Google Assistant transformă casa smart

Lenovo depășește din nou limitele tabletei Android și inovația caselor smart prin introducerea a două noi tablete inteligente cu Google Assistant: Lenovo Yoga Smart Tab și the Lenovo Smart Tab M8. Cele două au rol și de hub-uri pentru smart home și pot fi folosite hands-free în modul Ambient al Google Assistant, devenind astfel indispensabile pentru casele smart, moderne.

În plus, Lenovo a lansat și Lenovo Smart Display 7 cu Google Assistant, regândit la dimensiuni reduse pentru a se potrivi în orice spațiu al casei. Mai multe detalii despre noile dispozitive Lenovo Smart Home găsiți aici.

Lenovo Mirage AR pentru o nouă experiență de realitate augmentată

Ca urmare a succesului Star Wars: Jedi Challenges, Lenovo și Marvel le vor oferi fanilor o experiență fantastică cu supereroi prin noul MARVEL Dimension of Heroes, disponibil exclusiv pe Lenovo Mirage AR.14 Această nouă experiență de realitate augmentată disponibilă prin smartphone13 le permite utilizatorilor să se bucure de puterile a șase dintre supereroii Marvel aducând o poveste originală chiar în casele utilizatorilor.
Mai multe detalii, găsiți aici.

ThinkBook – dispozitivul ideal pentru profesioniștii moderni

Businessurile mici pot fi și ele ambasadori ai transformării inteligente, în special cele cu angajați motivați, pasionați de tehnologie. Noua serie ThinkBook este o gamă de laptopuri la prețuri accesibile, dezvoltată pentru companiile de dimensiuni reduse și utilizatori cu nevoi avansate de securitate a datelor.

Lenovo și-a extins portofoliul ThinkBook cu noile ThinkBook 14 și ThinkBook 15, pentru mai multă productivitate și securitate. Mai multe detalii despre ThinkBook găsiți aici.

Mai mulți pixeli pe noile monitoare

Când tehnologia devine mai inteligentă, se integrează în rutina zilnică și oferă echilibru în birourile de acasă, în timpul sesiunilor de gaming sau în spațiile de divertisment. Noile monitoare Lenovo cu sistem audio multimedia integrat prin boxele 2 x 3W sunt de neegalat. Produsele sunt certificate cu standardele TÜV Rhineland Eye Comfort datorită funcțiilor de reducere a oboselii ochilor și sunt dezvoltate pentru a funcționa neîntrerupt, oferind o experiență vizuală de calitate cinematografică. Pentru gamerii care folosesc procesoare AMD, monitoarele folosesc tehnologia Radeon FreeSync care reduce sacadarea și blocarea imaginii.

Monitorul Lenovo Q27q ultra-slim dispune de un ecran premium de 27 de inci QHD IPS ușor de folosit, cu margini foarte subțiri pe trei laturi. Cu o grosime de doar 6.9mm, monitorul este un adevărat obiect de design, completând orice spațiu. Ideal pentru utilizatorii care petrec mult timp în fața monitoarelor (birouri mici, studenți, graphic designeri) și au nevoie de un monitor ușor de instalat, cu design elegant și conexiuni multiple, monitorul oferă imagini clare și reduce oboseala ochilor.

Monitorul Lenovo Q24i are un ecran FHD de 24 de inci, margini ultra-subțiri și rezoluție 1920×1080 pixeli, oferă confort vizual datorită funcțiilor smart de protecție a ochilor și dispune de un design mai simplu, perfect pentru vizionări îndelungate, pentru sesiuni lungi de gaming sau activități multiple. La o grosime de doar 6.9mm, monitorul este cu adevărat ultra-slim.

Utilizatorii care își doresc un dispozitiv nou, elegant, pentru a se bucura de conținut neîntrerupt vor fi încântați de acest ecran subțire, care oferă cele mai bune imagini într-un design de 23,8 inci.

Un monitor de business atractiv

Utilizatorii petrec ore întregi în fața ecranelor, astfel încât confortul vizual este extrem de important. Monitorul Lenovo ThinkVision S28u-10 este certificat TÜV Rheinland Eye Comfort, are tehnologie anti-flicker și reduce reflecția razelor luminii datorită soluției dezvoltate de inginerii Lenovo pentru a reduce emisiile de lumină albastră, fără a compromite acuratețea culorilor și luminozitatea. În plus, suportul flexibil permite așezarea ecranului în orice poziție.

Monitorul ThinkVision S28u-10 are un ecran profesionist și posibilități multiple de conexiuni, oferind o experiență de utilizare confortabilă. Imaginile clare ale ecranul de 28 de inci 4K UHD cu panel IPS afișează cele mai mici detalii vizuale. Culorile sunt vii și luminoase, datorită a peste 99% sRGB și 90% gamă de culori DCI-P3. Monitorul dispune de HDMI 2.0 și port DisplayPort 1.2 pentru multiple posibilități de conexiune și un suport 100 x 100 mm VESA ideal pentru diferite așezări pe birou sau pe perete.

Servicii smart direct de la sursă


Dispozitivele fac parte din viața utilizatorilor, iar aceștia au nevoie de suport tehnic simplu și smart.

Serviciul de customer care Lenovo a fost extins pe 25 de piețe noi prin Lenovo Premium Care, pachetul dezvoltat exclusiv pentru utilizatorii de PC-uri pentru situații software și/sau hardware care depășesc încadrările garanției clasice. Utilizatorii pot contacta telefonic11sau per email tehnicieni care îi pot ajuta în soluționarea problemelor.

Lenovo își va extinde serviciul de suport și troubleshooting pe un total de 36 de piețe până la finalul lui 2019. Deja disponibil în regiunea Asia Pacific, America de Nord, Regatul Unit al Marii Britanii, Italia, Franța și alte piețe, serviciul urmează a fi extins în peste 11 țări europene.

motorola one zoom: Perfect din orice perspectivă
Cu un design inovator, în culori atrăgătoare, motorola one zoom este dotat cu sistemul de camera cvadruplă. În plus, smartphone-ul este echipat cu un senzor de cameră de 48 megapixeli*, tehnologia Quad Pixel, dublă stabilizare optică a imaginii, software-ul Night Vision, lentile telephoto de 8 mega pixeli, lentile de 16 mega pixeli cu unghi ultra-wide. Astfel, motorola one zoom redefinește experiența de fotografiere cu telefonul.

Bateria impresionantă de 4000 mAh oferă autonomie de două zile cu o singură încărcare a bateriei, iar funcția TurboPowerTM oferă ore de utilizare cu doar câteva minute de încărcare. Ecranul OLED de 6.4 inch Max Vision, cu senzor de amprente, afișează culori vibrante și detalii Full HD (1080p), pentru o experiență de vizualizare incredibilă. Cu o carcasă cu margini rotunjite, din sticlă 3D satinată, rezistentă la amprente și pete, motorola one zoom este un dispozitiv confortabil de utilizat și plăcut la vedere, disponibil în trei culori cu model gradient: Electric Gray, Cosmic Purple, și Brushed Bronze.

Noul motorola one zoom va fi disponibil în luna septembrie, în Brazilia, Mexic, Argentina și alte piețe din America Latină, dar și în Europa, la un preț de pornire recomandat de 429€. Varianta exclusivă oferită de Amazon cu asistentul Alexa integrat va fi disponibilă în Regatul Unit al Marii Britanii, Germania, Spania, Italia și Franța. motorola one zoom va fi de asemena disponibil în Statele Unite exclusiv pe Motorola.com, compatibil cu diferite rețele, la un preț recomandat de 449.99US$

moto e6 plus: Ecran mai mare. Mai multe camere

Familia de telefoane Motorola moto e oferă utilizatorilor telefoane fiabile și de calitate la un preț accesibil. Noul moto e6 plus are un design elegant și dispune de sistemul dual de camera de 13 megapixeli pentru camera principală și senzor de 2 megapixeli pentru poze portret. În plus, smartphone-ul beneficiază de ecran Max Vision HD+ de 6.1 inci și este disponibil în patru variante de culoare.

moto e6 plus va fi disponibil în America Latină în luna septembrie și în regiunea Asia-Pacific în lunile următoare, cu prețuri începând de la 139€.