Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Parteneriat Pro Optica, ROMARM şi IOR, pentru realizarea la UAM a turelelor telecomandate de calibru 7,62 şi 12,7

Compania Naţională Romarm SA, Societatea Pro Optica SA şi Societatea Întreprinderea Optică Română (IOR) SA au semnat un acord de colaborare privind realizarea, la Uzina Automecanica Moreni, a turelelor telecomandate de calibru 7,62 şi 12,7 mm, conform unui comunicat al Ministerului Economiei, citat de Agerpres. Acordul a fost semnat având în vedere interesul esenţial de securitate a României, de a avea pe teritoriul naţional capabilităţi de producţie şi mentenanţă vitale pentru dezvoltarea, producţia şi menţinerea stării de operativitate a sistemelor de apărare pe ciclul de viaţă şi în situaţii critice, precizează sursa citată.

Produsele, de succes mai ales la export până acum, dezvoltate, omologate cu MApN şi fabricate de către Pro Optica, societate interesată acum de externalizarea fabricaţiei, urmează să fie realizate la Uzina Automecanică Moreni, operator economic din industria naţională de apărare, care deţine resursele necesare pentru realizarea produsului şi pentru creşterea valorii adăugate în proiectele şi programele de vehicule blindate. Turelele telecomandate vor intra în portofoliul de fabricaţie al Uzinei Automecanice Moreni, precizează Agerpres.