Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Răzvăn Cuc, după adoptarea OUG pe ridesharing: Acum concurenţa este liberă

După ce a primit ultimul aviz din partea Consiliului Economic şi Social (CES), ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a susţinut, marţi, că românii au acum posibilitatea de a decide cu cine vor să călătorească, cele două domenii de transport fiind capabile să concureze în termeni de egali, precizează Mediafax. Ministrul Transporturilor a anunţat că ”s-au obţinut toate avizele în timp record pentru un proiect de asemenea anvergură. Azi (marţi, n.r.) am obţinut şi avizul CES-ului iar acest lucru ne-a permis să-l ridicăm pe ordinea de zi”.

Răzvan Cuc a explicat că ”Ordonanţa de Urgenţă are în vedere definirea activităţilor de transport alternativ, a modului de efectuare a acestuia şi a tuturor actorilor implicaţi, modalitatea de reglementare a platformelor digitale şi a tuturor operatorilor de transport alternativ, modalitatea de fiscalizare a veniturilor obţinute în urma acestor activităţi, atât de conducătorii auto cât şi de operatori, cât şi stabilirea obligaţiilor ce trebuie stabilite de platforme sau de conducătorii auto”, precizează Mediafax.