Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Soluții digitale de ultimă oră oferite de Vertiv Partner Program

Vertiv anunță lansarea versiunii îmbunătățite a programului său Vertiv Partner Program (VPP), care include trei inițiative-cheie: un nou plan de stimulente, relansarea portalului dedicat partenerilor și un portofoliu îmbogățit, pentru a-și demonstra angajamentul față de distribuitorii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). „Canalul de distribuție este esențial pentru a le permite afacerilor de toate tipurile și dimensiunile să îmbrățișeze noile oportunități pe care le oferă edge computing, 5G și în general tendința de digitalizare”, precizează Brent Owens (foto), Director Channel Programs pentru Vertiv în zona EMEA.

VPP face parte din strategia companiei Vertiv de a-și încuraja baza de parteneri, aflată în creștere, să răspundă și chiar să vină în întâmpinarea solicitărilor clienților privind aspecte legate de edge computing, digitalizare și alte tendințe disruptive în ce privește centrele de date și domeniul IT în general. Pe parcursul anului trecut, Vertiv a investit în cercetări constante, aprofundate, pentru a defini patru arhetipuri principale de edge computing și a identifica nevoile majore la care va răspunde tehnologia 5G, ceea ce va indica cele mai sigure și imediate oportunități comerciale pentru ecosistemul său de parteneri.

În plus față de investițiile noastre pentru îmbunătățirea portofoliului de canale de distribuție inovatoare, Vertiv accelerează, de asemenea, strategia sa de vânzări pentru a ne asigura că distribuitorii noștri sunt poziționați pentru succes. “Noul program dedicat partenerilor și politicile comerciale pe care le implementăm în România sunt dovada angajamentului nostru față de canalul de vânzări”, precizează George Topalov (foto), Senior Sales Manager, Vertiv.

Piatra de temelie a VPP este noul program de stimulente Vertiv Incentive Programme (VIP), care le permite distribuitorilor Autorizați și Silver să obțină automat puncte bonus și să câștige rapid recompense. Stimulentele includ, de asemenea, noi reduceri de volum pentru distribuitorii Gold și Platinum.

Mai mult, Vertiv a relansat portalul partenerilor Vertiv, care le permite distribuitorilor să înregistreze rapid și să deblocheze imediat produse și beneficii. Uzabilitatea îmbunătățită a portalului include cursuri de formare online pentru a-i ajuta pe parteneri să-și perfecționeze competențele și pentru a diminua decalajul de talente din sectorul IT.

Pe lângă instrumentele și stimulentele care îi susțin pe distribuitori să aibă succes în vânzări, Vertiv continuă să-și dezvolte portofoliul de produse. Cel mai nou adăugat este sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Liebert® GXT5, care completează seria de soluții informatice de ultimă oră lansată în noiembrie 2018.

Disponibil prin intermediul partenerilor din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) într-o gamă largă de ratings1, Liebert GXT5 adaugă noi capacități și caracteristici lider de piață la una dintre cele mai populare familii ale UPS online, cu dublă conversie, pentru medii IT mici și micro.

Tehnologia inovatoare este concepută pentru a furniza o putere fiabilă și eficientă din punct de vedere energetic către mai multe dispozitive cu densitate ridicată, printr-un singur UPS.


Liebert GXT5 are prize controlate individual pentru o securitate îmbunătățită și poate fi gestionat de la distanță pentru a simplifica complexitatea la periferia rețelei și pentru a sprijini transformările profunde care au loc în diverse industrii, precum retail, farma, servicii financiare și aplicații Industry 4.0.

Despre Vertiv

Vertiv asigură simultan hardware-ul, software-ul, statisticile și continuitatea serviciilor pentru ca aplicațiile vitale ale clienților să funcționeze constant, să aibă performanțe optime și să se dezvolte odată cu nevoile afacerii lor. Vertiv răspunde celor mai importante provocări în ceea ce privește centrele de date de astăzi, rețelele de comunicare și facilitățile comerciale și industriale cu un portofoliu de soluții pentru energie, răcire și infrastructură IT și servicii începând de la cloud la edge-ul rețelei. Cu sediul în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are în jur de 20.000 de angajați și își desfășoară activitatea în peste 130 de țări.

www.Vertiv.com