Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Riposta Huawei la atacul american: ”Excluderea noastră va crea o pierdere de 9,3 miliarde € în economia românească”

George ZHANG | CEO Huawei România

Compania chineză Huawei România reacționează la atacurile Ambasadorului american la București privind potențialul pericol 5G la care chinezii ar expune țara noastră în materie de securitate cibernetică. Vă expunem, în continuare, textul oficialilor Huawei România remis revistei COMUNICAȚII Mobile.

”Huawei România nu este deloc surprinsă de zgomotul produs de declarațiile Ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman. Acestea sunt în linie cu mesajele-cheie pe care dumnealui le răspândește de ceva vreme și nu aduc nimic nou în ceea ce privește poziția și opiniile sale personale, care sunt departe de normele și practicile diplomatice.

Huawei România așteaptă dovezile americanilor de furt, conspirație, fraude
Huawei România încă așteaptă de la dl. Zuckerman să aducă dovezi pentru acuzațiile de furt de proprietate, conspirație, fraude etc., pe care le împrăștie periodic în spațiul public. Până în acest moment, nimeni nu a văzut astfel de dovezi și nimeni nu a putut identifica elementele reale din legendele perpetuate de oficialii americani.

Huawei este conștient de faptul că Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman se folosește de autoritatea sa și poate face cu ușurință acuzații false pentru a submina reputația unei companii globale ITC, așa cum este compania noastră.

În ultimii 18 ani, Huawei a investit peste 1 miliard de euro în România
În același timp, Huawei România nu are niciun fel de istoric negativ în toată perioada în care a construit parteneriatele sale cu cei patru operatori telecom mari din România. Așa cum am mai precizat, Huawei este o companie cu acționariat privat, fără nicio asociere cu guvernul chinez. Acțiunile companiei sunt deținute de angajații săi.

Huawei este un promotor al inovației tehnologice, îmbunătățind dezvoltarea societății și a economiei pe baza utilizării tehnologiei. Suntem o companie cu reguli corporative clare și fără nicio interferență din partea autorităților guvernamentale chineze. Respectăm toate cadrele legale naționale și locale din țările în care activăm. Orice afirmații conform cărora Huawei are avea legătură cu acțiuni sau ordine ale guvernului chinez sunt false și induc publicul în eroare. Suntem o entitate de business, nu una politică. Huawei este o companie globală de tehnologie. De mult timp deja, din 2005, veniturile înregistrate din operațiuni realizate în străinătate le-au depășit pe cele din China.

Astăzi, compania noastră este prinsă într-un război politic și comercial. Pentru că suntem cei mai buni din tehnologie, obiectivul nostru principal este să le oferim clienților noștri cele mai bune produse și servicii, să investim masiv în inovare și să creăm un mediu de lucru corect și plin de oportunități pentru cei 196.000 de angajați ai noștri la nivel mondial. Războaiele politice și cele comerciale nu fac parte din activitatea noastră.

În România, Huawei este prezent deja de 18 ani
În acest timp am creat 6.300 de locuri de muncă direct și indirect în sediul central, centrele de suport și în lanțul de furnizori. Suntem cel mai important contributor la PIB-ul României din sectorul ITC. Echipamentele noastre sunt sigure, stabile și eficiente din punctul de vedere al costurilor și, datorită acestor elemente pozitive, Huawei a devenit furnizorul nr. 1 pentru operatorii telecom din România. Excluderea Huawei din România va crea o pierdere de 9,3 miliarde de euro în economia românească. Această pierdere este reală. Ea reprezintă realitatea pe care Ambasadorul SUA o impune României. Mai mult, această pierdere se va suprapune calității mai slabe a serviciilor în procesul de digitalizare a României, ca rezultat al excluderii tehnologiei Huawei.

Tehnologia 5G reprezintă o evoluție, nu o revoluție
Folosind amenințările ideologice inventate reprezentate de China comunistă, ambasadorul SUA vrea să-și impună viziunea unei Românii în care pot funcționa doar companiile autorizate ideologic. Acest lucru este contrar principiilor unei piețe libere și contrar oricăror reguli și norme care au caracterizat ultimii 30 de ani din dezvoltarea României. Atacarea României și a oamenilor săi nu este o politică, este forță și coerciție. Aceasta este ceea ce face dl Ambasador atunci când manipulează prin acuzații false și zvonuri fără o bază reală. În același timp, cu toții trebuie să înțelegem că tehnologia 5G reprezintă o evoluție, nu o revoluție. În pofida declarațiilor fără fond, tehnologia Huawei nu prezintă riscuri pentru securitatea datelor sau pentru rețelele operatorilor.

Huawei România se angajează pe deplin să respecte politicile europene
Prin urmare, intenția noastră este de a continua să conectăm românii rapid și la un preț corect, prin parteneriatele puternice pe care le avem deja stabilite aici. Cadrul european oferit de EU Toolbox oferă un mediu stabil, verificabil și extrem de competent pentru implementarea tehnologiei 5G. Huawei România se angajează pe deplin să respecte politicile europene concertate în acest sens. Securitatea cibernetică este o prioritate majoră, iar produsele noastre sunt disponibile pentru a fi testate de orice entitate certificată, în conformitate cu legislația. În acest sens, Huawei vrea să asigure toți operatorii, utilizatorii și consumatorii români că, în niciun caz, nicio entitate rău intenționată nu poate încălca programele noastre de securitate cibernetică.”