Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Primul laptop Dell Latitude cu 5G, de la Orange – viteze de download de 900 Mbs

Dell Technologies şi Orange au finalizat recent testări în direct pe teren ale primului laptop Dell Latitude cu 5G anunțat la CES la începutul acestui an, fiind primul PC care a trecut testarea 5G Orange. Aceste prime teste de teren, efectuate în rețeaua Orange 5G din Paris, au asigurat viteze de descărcare de peste 900 megabyte pe secundă pe o platformă de calcul mobilă la nivel de întreprindere – care depășește viteze 4G care, de obicei, sunt sub 60 megabyte pe secundă. 
 
5G deschide o nouă frontieră vastă pentru companii și consumatori cu PC-ul Permanent Conectat Anunțul de astăzi este un exemplu clar despre modul în care 5G ne poate influența viața de zi cu zi. Descărcarea unui videoclip de prezentare mare sau a unui videoclip de instruire poate dura câteva secunde în loc de minute. Comunicările în bandă largă îmbunătățite și latența redusă permit noilor modele de utilizare și utilizatorilor să finalizeze sarcinile mult mai repede decât rețelele 4G, ceea ce creează și generează noi modele de afaceri și aplicații noi, cum ar fi realitatea augmentată și virtuală, jocuri asistate în cloud, traducere lingvistică în timp real și procesarea imaginilor.” explică Liam Quinn, prim-vicepreședinte și cercetător șef pentru Dell Technologies.
 
Oferirea unei experiențe simple și fără cusur pentru utilizatorul final, care să folosească puterea unei bogate benzi largi mobile – împreună cu realitatea 5G – este o prioritate pentru noi”, a declarat Helmut Reisinger, CEO, Orange Business Services.  
 
 
Laptopul Dell Latitude 9510 este PC-ul comercial de 15 inch cel mai mic, cel mai ușor și mai inteligent din lume cu AI incorporat, conform estimărilor Dell, cu cea mai lungă durată de viață a bateriei dintre toate PC-urile de 15 inch pentru afaceri, cu o rezistență de până la 30 de ore, soluții inteligente care cresc productivitatea cu Dell Optimizer și design inovativ cu tehnologie 5G care include antene 5G în difuzoare.