Vodafone creează statui digitale pentru mame, primele holograme live la rezoluție 4K din lume

La un an de la premiera mondială reprezentată de primul concert rock care a integrat, cu ajutorul 5G, o hologramă live, Vodafone România creează holograme live la rezoluție 4K tot prin tehnologia 5G.

În Luna Femeii, clienții vor putea dărui mamelor un cadou special prin crearea, cu ajutorul rețelei Vodafone Supernet 5G, a unei statui reprezentate de o hologramă live la rezoluție 4K. În cadrul unui spațiu dedicat și cu ajutorul echipamentului special, mamele vor fi înregistrate și transformate în timp real, cu ajutorul 5G, în holograme live 4K ce vor surprinde reacțiile și trăirile acestora. După generarea hologramelor 4K, mamele vor primi videoclipul cu întreaga experiență. Vezi detalii pe http://www.vodafone.ro/statuie-holograma.

Cătălin Buliga, CTO, Vodafone România, este de părere că „toate mamele merită o statuie și noi facem acest lucru posibil într-o manieră digitală. Suntem mândri să realizăm primele holograme live 4K din lume cu ajutorul rețelei Supernet 5G pentru a celebra mamele”.