Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Vodafone lansează o ofertă cu comunicaţii fixe şi mobile pentru antreprenori

În premieră în România, Vodafone oferă antreprenorilor pachete complete de servicii de comunicații fixe și mobile: voce și date nelimitate, televiziune și Wi-Fi de mare viteză, plus un echipament la alegere – smart TV sau smartphone – de care clienții pot beneficia începând de la 0 euro, în funcție de oferta aleasă. Noile oferte se adresează atât clienților noi, cât și antreprenorilor clienți existenți ai Vodafone România și UPC România care doresc să achiziționeze și servicii fixe, respectiv servicii de comunicații mobile.

Pentru activarea de servicii noi, Vodafone România introduce pachete complete de servicii fixe și mobile, cu Internet fix, televiziune și servicii de voce și date mobile, începând de la 48 euro / lună, plus, la alegere, un smart TV Samsung sau un smartphone Samsung, începând de la 0 euro. Indiferent de oferta aleasă, clienții vor beneficia de Wi-Fi de mare viteză, conexiune de back-up 4G nelimitat, prin router Wi-Fi, canale TV și conținut sportiv, inclusiv la rezoluție 4K, precum și de beneficii prin abonamentele mobile. Detalii la https://www.vodafone.ro/business/antreprenori/index.htm  

În peste 40% dintre micile business-uri din România antreprenorul este cel care gestionează singur întreaga afacere. Ofertele noastre au fost gândite pentru a acoperi cele mai diverse cerințe și provocări în gestionarea afacerii, având în vedere varietatea tipului de activități pe care le întâlnim în rândul micilor business-uri antreprenoriale – de la comerț, industrie, HoReCa, sănătate, IT&C sau cabinete individuale în diverse domenii.„, susţine Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit, Vodafone și UPC România.