Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

În premieră pentru industriile telecom şi retail din România, cartela Benefito Mobile recompensează cumpărăturile clienţilor

La 8 luni de la lansarea primului operator virtual de telefonie mobilă (MVNO) din România – Benefito Mobile – fondatorii Marian Velicu și Marius Ionescu anunţă comercializarea primei cartele preplătite din România pentru care clienții primesc credit bonus atunci când fac cumpărături. Cartela Benefito Mobile este un produs în premieră pentru industriile telecom și retail din România, creditul primit pe telefonul mobil  fiind o recompensă pentru cumpărăturile făcute. Mai exact, persoanele care fac cumpărturi de la partenerii Benefito primesc credit pe mobil pentru banii cheltuiți.

Compania vizează aproximativ 300.000 de utilizatori, însemnând o cotă de piaţă de 3-4% și un business de 75 milioane de lei în anul 2025.

Printre primii parteneri ai operatorului se numără Banca Transilvania, BCR, Benefit, Edenred, Up România, dar și Bonusway și MyWorld, două platforme de cashback care colaborează cu sute de retaileri printre care FashionDays.ro, Elefant.ro sau AliExpress.

Marian Velicu, cofondator și președinte al Goil Services Romania, compania care deține Benefito Mobile, explică faptul că “Benefito Mobile este o metodă unică prin care retailerii pot acorda o recompensă semnificativă și utilă clienților fideli, pot să le cunoască mai bine profilul și pot comunica direct cu ei. Pe măsură ce ne vom extinde ecosistemul, vom funcționa ca o platformă de marketing prin care partenerii noștri pot crea oferte speciale personalizate pentru clienții Benefito Mobile. Toate acestea vor fi în avantajul utilizatorilor de cartele Benefito Mobile care nu vor mai fi nevoiți să încarce lunar credit pentru că vor primi suficient credit bonus ca urmare a cumpărăturilor curente făcute de la partenerii Benefito”.

Unul dintre principalii diferențiatori ai cartelei Benefito este modul de tarifare, acesta fiind în lei și nu în euro. Prețurile cartelei Benefito Mobile încep de la 15 lei (15 lei credit și 30 de zile valabilitate), iar reîncărcarea are prețuri începând de la 10 lei (30 de zile valabilitate).

Un minut de voce costă 0,2 lei (în România sau în roaming UE), un SMS 0,2 lei (în România sau în roaming UE), iar un MB de internet 0,04 lei în România sau roaming UE.

Benefito Mobile se adresează celor care își doresc o cartelă prepaid pe care să o încarce cât mai rar și care au un consum mediu sau scăzut de telefonie mobilă.