Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Visual Fan lansează divizia Allview Industry prin care va comercializa kit-uri fotovoltaice industriale

Visual Fan SA lansează divizia Allview Industry și anunţă că va comercializa kit-uri fotovoltaice destinate uzului industrial, care pot fi achiziționate și prin programul PNRR. Prețul de comercializare pornește de la 1,069,97 lei. Noile kit-uri sunt preconfigurate sau se pot configura în funcție de necesarul de consum al utilizatorului industrial, compania putând oferi consultanță, montaj și servicii de întreținere. Reprezentanţii Visual Fan susţin că pot asigura clienţilor asistenţă atât tehnică, cât și comercială pentru accesarea fondurilor PNRR.

Noile produse care au intrat, de astăzi, în portofoliul companiei Visual Fan reprezintă kit-uri industriale cuprinse între 200 kW și 1MW, cu stocare minim de 20% din capacitatea instalată. Invertoarele utilizate sunt marca Growatt, cu variante de putere cuprinse între 50 kW și 125 kW, în timp ce bateriile sunt de tipul LFP cu putere cuprinsă între 10 kWh și 25 kWh. Pentru montaj, compania pune la dispoziția clienților propria echipă, lucrând și cu echipe de instalare ale unor companii specializate în domeniu.

„Am ales să diversificăm portofoliul de produse din categoria „Solar Energy” și să deschidem o nouă divizie – Allview Industry, pentru a oferi clienților soluții adaptate atât consumului casnic, cât și celui industrial. Noile proiecte, demarate încă de la finalul anului trecut, precum și implementarea strategiei Green by Allview, reprezintă începutul unei investiții pe termen lung pe care compania Visual Fan o alocă, pe de o parte, pentru a proteja mediul înconjurător și pentru a reduce amprenta de carbon,  iar pe de altă parte, pentru a-l transforma într-un loc mai sigur și sănătos pentru generațiile viitoare.”, susţine Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

Divizia Allview Industry a fost dezvoltată ca o soluție de eficiență energetică adresată sectorului industrial și comercial (fabrici de producție, depozite, supermarket-uri, clădiri de birouri, hoteluri, spitale, școli).

Luna trecută, compania Visual Fan a intrat pe piața energiei verzi, prin lansarea de panouri solare Allview – cu putere de 455W, randament de 20.9% și optimizare cu 3 diode, care asigură funcționarea sistemului chiar și atunci când o parte din panou este umbrită, dar și kit-uri personalizabile, al căror montaj se poate planifica online şi cu posibilitatea de plată în rate.