Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Growceanu îşi schimbă modelul de business şi trece de la un grup de investitori regional la o platformă de angel investment. Prima rundă pe platforma proprie are loc pe 9 iunie, cu target de 300.000 EUR

Platforma de business angels Growceanu își propunesă atragă 300.000 EUR în cadrul unei runde de investiții ce se desfășoară exclusiv pe platforma Growceanu, începând cu 9 iunie. Runda este susținută în continuare și de fondatorii platformei, cu o finanțare de peste 50.000 de euro. Până în prezent, prin intermediul platformei de investiţii Growceanu, fondată în 2018, au fost facilitate investiții în companiile Bright Spaces, xVision, EmailTreeAI, Kinderpedia, Sitter, Milluu, Oncochain, Teleport, Metabeta, Sitter, Telios, Ulpia, Upgrade Academy, Sypher, Plateaway, Streams Live. Platforma Growceanu vizează în special startup-uri din domeniile PropTech, EdTech, SmartCity, Enterprise, Marketplaces, FinTech și MedTech, bazate pe abordări din zonele tehnologice: Artificial Intelligence, SaaS, Data Science, Digital Mapping, IoT.

Ciprian Man (foto), Co-founder & Angels Keeper, Growceanu, precizează că „În cei trei ani de la înființare, am reușit să ne dublăm echipa și performanța financiară. Planul este să accelerăm creșterea. Nu suntem un grup sau un fond de investiții, ci suntem o platformă de business angels unde fiecare investitor are libertatea să-și aleagă startup-urile în care dorește să investească, beneficiind de suportul nostru administrativ și mai ales de un proces de due dilligence exigent, menit să reducă semnificativ riscurile.”

La rândul său, Adrian Gheorghe, Co-founder & Investor Relations Growceanu, este de părere că „Pandemia ne-a ajutat să descoperim un nou model de business. A fost un punct de inflexiune pentru startup-ul Growceanu, transformându-ne astfel dintr-un grup de investitori regional într-o platformă de angel investment. Pentru a deveni investitori Growceanu, cei interesați trebuie să urmeze câțiva pași simpli: crearea unui cont de investitor pe site-ul nostru și alimentarea contului cu 400 de euro, primind astfel acces gratuit timp de un an în platformă și posibilitatea de a investi în oricâte dintre cele peste 50 de startupuri care își prezintă anual business-urile. Prin această primă rundă, ridicată exclusiv pe platforma Growceanu, transmitem un mesaj clar de mulțumire membrilor noștri pentru că ne sunt alături și dorim ca împreună să dezvoltăm cea mai mare platformă de angel investment din Europa”.

În următorii 5 ani Growceanu își propune să capteze 1,5% din piața investițiilor făcute de business angels în startup-urile aflate la început de drum din Europa. Ca pas intermediar, platforma de business angels intenționează ca în următorii doi ani să ajungă la circa 10% din acest segment pe piața românească, facilitând în platformă investiții anuale de 7M+ EUR și ajungând la o cifră de afaceri de 500.000 EUR. Pentru 2022, platforma de business angels vizează tranzacții cu o valoare totală de peste 1,66M euro, susţin oficialii Growceanu.

Growceanu vizează cu precădere investiții în verticalele PropTech, EdTech, SmartCity, Enterprise, Marketplaces, FinTech și MedTech, bazate pe tehnologii precum Artificial Intelligence, SaaS, Data Science, Digital Mapping, IoT și țintește companii din România și ECE (CEE), precum și  companii cu o dinamică excelentă din restul Europei, inclusiv Marea Britanie.

Platforma de business angels țintește investitori cu expertiză în cel puțin o verticală și un buget minim de 40.000 EUR pentru investiții în startup-uri tech aflate la început de drum.

În prezent, Growceanu reunește o comunitate de peste 100 de business angels, cu 70 mai mult față de anul trecut. Growceanu a creat un proces de group due diligence bine structurat și oferă smart money, utilizând expertiza și experiența investitorilor din platformă pentru a diminua gradul de risc al investițiilor. De asemenea, board-ul și echipa executivă le oferă investitorilor suport complet pe tot parcursul tranzacției. În plus, anul acesta Growceanu a lansat prima aplicație de investiții din România, Growceanu Investors, disponibilă în Apple Store și Google Play Store.