Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

ClusterPower construiește lângă Craiova, cu 36 milioane euro, o infrastructură de Inteligență Artificială one-stop-shop şi semnează un parteneriat cu ICI Bucureşti pentru servicii de securitate cibernetică

ClusterPower, înființat în 2019 de trei antreprenori români (Cosmin Georgescu, Vladimir Ester și Carmen Ursa Georgescu), anunţă că se asociază cu Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică București (ICI) pentru a livra servicii în domeniul securității cibernetice pentru IMM-urile din România și din Uniunea Europeană.

Cele două entități vor dezvolta proceduri de lucru comune care să asigure derularea parteneriatului în condiții optime de securitate și disponibilitate a datelor, aplicațiilor și mediului. Procedurile includ reziliența, backup-ul datelor, continuitatea operațională, protecția datelor clienților, GDPR. Totodată, parteneriatul oferă clienților servicii de dezvoltare și implementare ale acestor proceduri. Serviciile includ audituri de conformitate, planuri de acțiune și recomandări făcute de experții în securitate cibernetică ai ClusterPower și ICI, anunţă oficialii ClusterPower într-un comunicat de presă. 

Cosmin Georgescu, CEO ClusterPower, precizează că”În prezent, cele trei domenii principale de acțiune comună se referă la securitatea cibernetică, reziliență și Inteligență Artificială/High Performance Computing (HPC)”.

În plus, ClusterPower și ICI intenționează să contribuie la consolidarea unui Centru de Excelență Național IA și HPC, care să fie conectat la ecosistemul european prin intermediul întreprinderii comune EuroHPC.

ClusterPower construiește lângă Craiova o infrastructură de Inteligență Artificială one-stop-shop, pe care o anunţă ca fiind cea mai mare din România și din regiune, în urma unei investiții inițiale de 172 milioane lei (36 milioane euro).