Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Orange, primul operator din România care oferă roaming 5G

Orange România lansează serviciului de roaming 5G (www.orange.ro/roaming) , fiind primul operator din România care oferă clienților săi acces la tehnologia 5G în afara granițelor țării.

Pentru început, abonații Orange vor putea folosi internetul mobil la viteze 5G în Emiratele Arabe Unite, prin parteneriatul încheiat cu operatorul local Etisalat.

Serviciul este disponibil din data de 25 februarie pe întreg teritoriul Emiratelor Arabe Unite și poate fi accesat de abonații Orange care dețin un telefon compatibil 5G și un abonament 5G.  

După lansarea rețelei 5G din noiembrie 2019, o premieră la nivelul grupului Orange, Orange România devine acum primul operator din România care pune la dispoziția abonaților săi roaming 5G. Prin noi parteneriate, vom continua să extindem lista țărilor în care clienții noștri pot accesa tehnologia 5G.” a declarat Irina Pană, Operator Relations Manager, Orange România.